Επέστρεψε στο... σπίτι της η Ξάνθη

Νίκος Τσιώκος
Επέστρεψε στο... σπίτι της η Ξάνθη

bet365

Στα Πηγάδια προπονήθηκε και πάλι η Σκόντα Ξάνθη, μετά το... ξεσπίτωμα και την προετοιμασία στη Νέα Καρβάλη. Συνέχισε το ατομικό ο Παπαστεριανός.

Μετά την αναβολή του αγώνα με τον ΠΑΟΚ λόγω χιονιά, η Ξάνθη αναγκάστηκε να προπονηθεί μακριά από το... σπίτι της, αφού στο προπονητικό κέντρο υπήρχε πάγος. Ωστόσο, η προπόνηση της Τετάρτης (6/1) έγινε εκ νέου στα Πηγάδια, με τους ακρίτες να συνεχίζουν την προετοιμασία τους για το ματς με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Το πρόγραμμα αφιερώθηκε στην τακτική, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να δουλεύει στην ανασταλτική λειτουργία, στο δημιουργικό κομμάτι και στα τελειώματα φάσεων, ενώ έγιναν και παιχνίδια σε μικρούς αγωνιστικούς χώρους και διπλό.

Από αυτό απουσίαζε μόνο ο Μανώλης Παπαστεριανός, ο οποίος συνέχισε το ατομικό του. Έτσι, η προετοιμασία της Σκόντα θα συνεχιστεί την Πέμπτη (7/1) και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή (8/1), όταν θα ανακοινωθεί και η αποστολή που θα αναχωρήσει για την Αθήνα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα