Παίρνει Σεϊταρίδη το καλοκαίρι η Προοδευτική!

Παίρνει Σεϊταρίδη το καλοκαίρι η Προοδευτική!

Παίρνει Σεϊταρίδη το καλοκαίρι η Προοδευτική!

bet365

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, η Προοδευτική ετοιμάζει για το καλοκαίρι βόμβα μεγατόνων με έναν Πρωταθλητή Ευρώπης: Τον Γιούρκα Σεϊταρίδη!

Μετά από μια τεράστια καριέρα σε Ελλάδα και Ευρώπη, highlight της οποίας ήταν φυσικά το Euro το 2004, ο Γιούρκας Σεϊταρίδης ετοιμάζεται να κλείσει οριστικά την καριέρα του σε ένα σύλλογο με τον οποίο η οικογένειά του έχει έντονο παρελθόν. Ο συνονόματος παππούς του είχε διατελέσει ποδοσφαιριστής και προπονητής της Προοδευτικής και ο Σεϊταρίδης ετοιμάζεται από το καλοκαίρι του 2016 να φορέσει την ίδια φανέλα!

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, ο πρώην μπακ του Παναθηναϊκού έχει συμφωνήσει σε όλα με τους διοικούντες τον σύλλογο του Κορυδαλλού, ο οποίος κάνει μια εξαιρετική σεζόν, έχει σπάσει όλα τα ρεκόρ και οδεύει για άνοδο. Η συμφωνία επήλθε λόγω γνωριμίας με έναν εκ των επικεφαλής της ομάδας και οι χειρισμοί των Λεμονή-Κατσαρού που βρίσκονται στο τιμόνι τον έπεισαν. Ετοιμάζονται έτσι να γράψουν ιστορία με ένα τεράστιο όνομα στον Κορυδαλλό, με τον οποίο ο Σεϊταρίδης έχει ιδιαίτερη σχέση.

Μετά την επιστροφή του Πάρη Ανδράλλα, η Προοδευτική προσπάθησε να κλείσει τον Πατσατζόγλου χωρίς επιτυχία και τελικά αφιερώθηκε σε έναν μεγαλύτερο στόχο. Φυσικά, μέχρι το καλοκαίρι υπάρχει πάντα η πιθανότητα τα δεδομένα να αλλάξουν, ωστόσο τη δεδομένη στιγμή οι πληροφορίες του gazzetta.gr κάνουν λόγο για οριστική συμφωνία, η οποία αποτελεί και επιθυμία του παίκτη, μιας και θέλει να κλείσει την καριέρα του με αυτόν τον τρόπο και σε αυτόν τον τόπο...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα