Παίρνει Σεϊταρίδη το καλοκαίρι η Προοδευτική!

Παίρνει Σεϊταρίδη το καλοκαίρι η Προοδευτική!

Παίρνει Σεϊταρίδη το καλοκαίρι η Προοδευτική!

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, η Προοδευτική  ετοιμάζει για το καλοκαίρι βόμβα μεγατόνων με έναν Πρωταθλητή Ευρώπης: Τον Γιούρκα Σεϊταρίδη! 

Μετά από μια τεράστια καριέρα σε Ελλάδα και Ευρώπη, highlight της οποίας ήταν φυσικά το Euro το 2004, ο Γιούρκας Σεϊταρίδης ετοιμάζεται να κλείσει οριστικά την καριέρα του σε ένα σύλλογο με τον οποίο η οικογένειά του έχει έντονο παρελθόν. Ο συνονόματος παππούς του είχε διατελέσει ποδοσφαιριστής και προπονητής της Προοδευτικής και ο Σεϊταρίδης ετοιμάζεται από το καλοκαίρι του 2016 να φορέσει την ίδια φανέλα! 

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, ο πρώην μπακ του Παναθηναϊκού έχει συμφωνήσει σε όλα με τους διοικούντες τον σύλλογο του Κορυδαλλού, ο οποίος κάνει μια εξαιρετική σεζόν, έχει σπάσει όλα τα ρεκόρ και οδεύει για άνοδο. Η συμφωνία επήλθε λόγω γνωριμίας με έναν εκ των επικεφαλής της ομάδας και οι χειρισμοί των Λεμονή-Κατσαρού που βρίσκονται στο τιμόνι τον έπεισαν. Ετοιμάζονται έτσι να γράψουν ιστορία με ένα τεράστιο όνομα στον Κορυδαλλό, με τον οποίο ο Σεϊταρίδης έχει ιδιαίτερη σχέση.

Μετά την επιστροφή του Πάρη Ανδράλλα, η Προοδευτική προσπάθησε να κλείσει τον Πατσατζόγλου χωρίς επιτυχία και τελικά αφιερώθηκε σε έναν μεγαλύτερο στόχο. Φυσικά, μέχρι το καλοκαίρι υπάρχει πάντα η πιθανότητα τα δεδομένα να αλλάξουν, ωστόσο τη δεδομένη στιγμή οι πληροφορίες του gazzetta.gr κάνουν λόγο για οριστική συμφωνία, η οποία αποτελεί και επιθυμία του παίκτη, μιας και θέλει να κλείσει την καριέρα του με αυτόν τον τρόπο και σε αυτόν τον τόπο...

Best of internet