Γούναρης: «Δεν είναι έτοιμος για τέτοιο άλμα ο Πολίτης»

Γούναρης: «Δεν είναι έτοιμος για τέτοιο άλμα ο Πολίτης»

Εκ του πονηρού χαρακτήρισε τα δημοσιεύματα που θέλουν ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός να ενδιαφέρονται για τον τερματοφύλακα της Ζακύνθου Δημήτρη Πολίτη, ο πρόεδρος της ομάδας Στέλιος Γούναρης.

Γούναρης: «Δεν είναι έτοιμος για τέτοιο άλμα ο Πολίτης»

Ο πρόεδρος των Νησιωτών μίλησε στο Gazzetta.gr απαντώντας στα δημοσιεύματα για το ενδιαφέρον των δύο μεγάλων του Ελληνικό ποδοσφαίρου, αλλά και για την μάχη της παραμονής στην Football League.

«Καμία ομάδα δεν μας έχει πλησιάσει για τον Δημήτρη και πιστεύω ότι αυτά τα δημοσιεύματα είναι εκ του πονηρού για να χαλάσει η ηρεμία στην ομάδας για την μάχη που δίνουμε για την παραμονή. Ο Πολίτης είναι στην Ζάκυνθο τα τελευταία δύο χρόνια, δουλεύει πολύ σε καθημερινή βάση για να γίνει καλύτερος. Δεν είναι ακόμα έτοιμος για να κάνει αυτό που λέμε το άλμα στην καριέρα του. Πιστεύω ότι σε 2-3 χρονιά θα πάει σε μεγάλη ομάδα ή ακόμα και στο εξωτερικό. Όλη η ομάδα είναι αφοσιωμένη στον στόχο που είναι η παραμονή στην κατηγορία», για το συμβόλαιο που έχει με την ομάδα της Ζακύνθου ο Δημήτρης Πολίτης προσέθεσε: «Ο παίκτης ήρθε δανεικός από τον Πανιώνιο λόγω  των καλών σχέσεων που έχουμε με την ομάδα της Νέας Σμύρνης. Από φέτος όμως ανήκει στην ομάδας και έχει συμβόλαιο για ένα χρόνο με δικαίωμα ανανέωσης για άλλα δύο χρόνια». 

Best of internet