Ξανά για Φινμπόγκασον η Άουγκσμπουργκ

Ξανά για Φινμπόγκασον η Άουγκσμπουργκ

Θοδωρής Βασίλης
Ξανά για Φινμπόγκασον η Άουγκσμπουργκ

bet365

Ο Άλφρεντ Φινμπόγκασον παραμένει στο στόχαστρο της Άουγκσμπουργκ με τον Ισλανδό επιθετικό να αποτελεί προσωπική επιλογή του αθλητικού διευθυντή του γερμανικού συλλόγου.

Η Άουγκσμπουργκ δεν έχει ξεχάσει την περίπτωση του Άλφρεντ Φινμπόγκασον. Νέο δημοσίευμα από την Γερμανία αναφέρει ότι ο Ισλανδός επιθετικός παραμένει στην λίστα της Άουγκσμπουργκ με τον παίκτη να αποτελεί προσωπική επιλογή του του αθλητικού διευθυντή του συλλόγου, Στέφαν Ρόιτερ.

Από την πλευρά του ο Ολυμπιακός δηλώνει άγνοια αφού δεν υπάρχει κάποια ενημέρωση ενώ η Σοσιεδάδ στην οποία ανήκει ο παίκτης δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να τον παραχωρήσει αν κι εφόσον και οι Πειραιώτες δώσουν το ΟΚ.

Το Gazzetta.gr ήταν το site που μετέδωσε πρώτο για όλα τα δεδομένα για τον Φινμπόγκασον αλλά και ενδιαφέρον από ομάδες όπως η Άουγκσμπουργκ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα