Ζιντάν: «Η Ρεάλ πάντα με το BBC»! (gTV)

Ζιντάν: «Η Ρεάλ πάντα με το BBC»! (gTV)

Γιώργος Καραμάνος
Ζιντάν: «Η Ρεάλ πάντα με το BBC»! (gTV)

bet365

Ο Ζινεντίν Ζιντάν μίλησε για πρώτη φορά ως προπονητής της Ρεάλ, και ανέλυσε την φιλοσοφία και τους στόχους που θέλει να περάσει στους Μαδριλένους.

Την πρώτη του συνέντευξη τύπου ως προπονητής της Ρεάλ παραχώρησε ο Ζινεντίν Ζιντάν. Ενα από τα πρώτα πράγματα που απασχόλησαν τις δηλώσεις του ήταν η επιθετική τριπλέτα του. Ο ίδιος έσπευσε λοιπόν με το καλημέρα να ξεκαθαρίσει ότι θεωρεί τους Κριστιάνο Ρονάλντο, Μπέιλ και Μενζεμά αδιαπραγμάτευτους: «Ξεκάθαρος σκοπός μου είναι να παίζω πάντοτε με τους τρεις μαζί μπροστά», είπε πριν ασχοληθεί με τον Γκάρεθ Μπέιλ πιο συγκεκριμένα: «Θα δώσω στον Μπέιλ όλη την προσοχή που του χρειάζεται, ώστε να αισθάνεται πολύτιμος για την ομάδα».

Στη συνέχεια μίλησε για...

ΤΟ ΝΕΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΤΙΛ: «Το ωραίο παιχνίδι υπήρξε ανέκαθεν σημαντικό εδώ και εγώ ταυτίζομαι με αυτό. Σκοπεύω λοιπόν να περάσω την ιδέα για ένα παιχνίδι επιθετικό, αλλά και ισορροπημένο. Θα δουλέψουμε πολύ σκληρά, ώστε να βγάλουμε ωραία πράγματα στο γήπεδο».

ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ: «Η αίσθηση είναι υπέροχη. Βέβαια ποτέ ένας προπονητής δεν είναι απόλυτα έτοιμος. Πόσο μάλλον ένας που αναλαμβάνει την πρώτη του δουλειά. Εχω τρομερό κίνητρο και όραμα και έτσι πιστεύω ότι θα τα καταφέρω».

ΧΑΜΕΣ ΚΑΙ ΙΣΚΟ: «Ολοι οι παίκτες είναι σημαντικοί. Το ίδιο ισχύει και για τους Χάμες, Ισκο, οι οποίοι πρόκειται να αισθανθούν σημαντικοί για μένα και για την ομάδα».

ΤΗ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΓΚΟΥΑΡΔΙΟΛΑ: «Δεν πρέπει να με συγκρίνεται μαζί του. Ποτέ μου δεν μπήκα σε αυτή τη διαδικασία να το κάνω σαν ποδοσφαιριστής και δεν πρόκειται να το κάνω και τώρα σαν προπονητής».

ΤΟ CHAMPIONS LEAGUE: «Οταν κανείς φοράει αυτή τη φανέλα, οφείλει να αισθάνεται πως όλα είναι πιθανά και φυσικά και η κατάκτηση του Champions League. Αυτό ήταν, είναι και θα είναι το μεγάλο διακύβευμα για αυτόν τον σύλλογο»

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ: «Αν και πλέον πρόκειται για έμπειρους επαγγελματίες, εγώ θα λειτουργήσω όπως και με τους παίκτες της Β' ομάδας που είχα. Το σημαντικό είναι το ίδιο σε κάθε ομάδα και δεν αλλάζει: η δουλειά και το να δίνεις το 100% σε κάθε αγώνα».

 

LA LIGA Τελευταία Νέα