Πεπ: «Στην Αγγλία, αλλά δε ξέρω που...»

Gazzetta team
Πεπ: «Στην Αγγλία, αλλά δε ξέρω που...»

bet365

Ένα-ένα τα αποκαλύπτει ο Γκουαρντιόλα, που παραδέχτηκε πως θα συνεχίσει στην καριέρα του στην Αγγλία, αλλά τόνισε πως ακόμα δεν έχει κλείσει σε κάποια ομάδα.

Μπορεί να αποτελεί... κοινό μυστικό ότι ο Γκουαρντιόλα θα είναι ο νέος προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, όμως ο ίδιος θολώνει τα νερά. Στις πρώτες του δηλώσεις για την καριέρα του, ύστερα από την ανακοίνωση του «διαζυγίου» με την Μπάγερν, ο Καταλανός παραδέχτηκε πως θα είναι στην Πρέμιερ Λιγκ από του χρόνου, αλλά ισχυρίστηκε ότι ακόμα δε ξέρει που. «Έφυγα από την Μπάγερν για να πάω στην Αγγλία» παραδέχτηκε ο Γκουαρντιόλα, που είπε πως «Θέλω να ζήσω την ατμόσφαιρα της Πρέμιερ Λιγκ, έχω προτάσεις από ομάδες, αλλά δεν υπέγραψα ακόμα». Μάλιστα,μιλώντας για τους πρωταθλητές Γερμανίας,τόνισε πως «έκαναν ότι μπορούν για να με κρατήσουν, όμως ήταν θέμα προκλήσεων,όχι χρημάτων».

Όσο κι αν προσπάθησαν, πάντως, να βγάλουν είδηση οι συνομιλητές του, ο Καταλανός επέμεινε στην θέση του και ξεκαθάριζε πως «όταν υπάρξει συμφωνία, θα υπάρξει και ανακοίνωση. Δεν έχω αποφασίσει που θα συνεχίσω». Παράλληλα, φρόντισε να ευχαριστήσει την ομάδα για όσα του πρόσφερε, ενώ αποθέωσε και τον διάδοχό του. «Όπως είπε και ο Μίλερ, αυτό που μετράει είναι η ομάδα και όχι ποιος είναι ο προπονητής. Ο Αντσελότι είναι ιδανική επιλογή», είπε ενώ σε ακόμα ένα δείγμα ταπεινότητας, σχολίασε: «νιώθω ένα πολύ μικρό κομμάτι της ιστορίας της Μπάγερν, είμαι ακόμα μικρός σε ηλικία και πάντα αναζητώ νέες προκλήσεις».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα