Πέτριτς: «Ξεκινάμε μία νέα περίοδο»

Πέτριτς: «Ξεκινάμε μία νέα περίοδο»

Gazzetta team
Πέτριτς: «Ξεκινάμε μία νέα περίοδο»

bet365

Ο Μλάντεν Πέτριτς ήταν ο πρωταγωνιστής στη νίκη του Παναθηναϊκού και τόνισε ότι ξεκινάει μία νέα περίοδος για τους «πράσινους».

Στα τέσσερα γκολ σε 16 λεπτά, στην εξαιρετική εμφάνισή του, στο 4-3-3 του Στραματσόνι και στο τι έχει παίξει ρόλο για την έως τώρα πορεία του Παναθηναϊκού μίλησε στην κάμερα της Nova ο Μλάντεν Πέτριτς. Ο φορ των «πρασίνων» τόνισε ότι ξεκινάει μία νέα περίοδος για την ομάδα του, η οποία άρχισε με καλό τρόπο, καθώς και πως επηρέασε το μυαλό των παικτών ο αποκλεισμός από την Καμπάλα.

«Καλή χρονιά σε όλους κατ' αρχήν. Να πω ότι είναι κάτι ασυνήθιστο, κάτι σπάνιο. Δεν το βλέπεις αρκετά συχνά να μπαίνουν τέσσερα γκολ μέσα σ' ένα 20λεπτο. Ήταν ένας γρήγορος αγώνας, τα πράγματα δυσκόλεψαν, μετά το 1-0, αλλά ισοφαρίσαμε, ήρθε το αποτέλεσμα και μπήκαν τα γκολ γρήγορα», είπε, αρχικά.

Στη συνέχεια, μίλησε:

Για το αν είναι ο πραγματικός Πέτριτς αυτός που είδαμε σήμερα: «Νομίζω ότι αυτός είμαι εγώ. Σήμερα έκανα αυτό που συνηθίζω τα τελευταία χρόνια. Οι προπονητές με τοποθετούν σαν πλεϊμέικερ για τη διαχείριση της τελευταίας μπαλιάς. Κάνω αυτό που έκανα τα τελευταία χρόνια, είμαι χαρούμενος που κερδίσαμε και πήραμε τους τρεις βαθμούς».

Για το 4-3-3 του Στραματσόνι και αν βολεύει καλύτερα τον Παναθηναϊκό: «Το μέλλον θα δείξει τι πραγματικά είναι καλύτερο γιατί τα πράγματα δεν δουλέυουν πάντα όπως τα θέλουμε. Είναι λογικό που υπήρξαν αλλαγές, το τωρινό σύστημα είναι διαφορετικό από τα προηγούμενα που παίζαμε. Όμως, κάθε πράγμα θέλει τον χρόνο του, είδαμε ότι έχουμε μία καλή δυνατότητα, πετύχαμε τέσσερα γκολ και μπορούσαμε να σκοράρουμε ακόμα δύο ή και τρία».

Για το αν ευθύνεται για τη διαφορά ο Παναθηναϊκός που... πέταξε βαθμούς ή ο Ολυμπιακός που δε χάνει πόντους πουθενά: «Θα έλεγα ότι υπήρξε ένα πρόβλημα στην αρχή, δεν παίξαμε όπως αναμενόταν και περίμεναν αρκετοί. Γι' αυτό και προέκυψαν οι αλλαγές. Δεν ξεκινήσαμε καλά με τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις και μετά χάσαμε αγώνες που δεν έπρεπε, όπως με τον Πανθρακικό ή με τον Ηρακλή».

Για το αν η μεγαλύτερη ζημιά έγινε στον αποκλεισμό από την Καμπάλα: «Είναι αναμφισβήτητα ένα αποτέλεσμα, που έπαιξε ρόλο στο μυαλό των παικτών και κανες δεν είναι ευτυχισμένος, δεν είναι χαρούμενος γι' αυτό το αποτέλεσμα. Όπως είπα, επηρέασε το μυαλό των ποδοσφαιριστών, ενώ υπήρχαν και παιδιά που προέρχονταν από τραυματισμό, ήρθαν νέοι παίκτες που έπρεπε να αποθεραπευτούν. Τώρα ξεκινάμε καλά μία νέα περίοδο».

Τέλος, να σημειώσουμε ότι στις ευχές να είναι πάντα καλά και να πετύχει αρκετά τέρματα στο υπόλοιπο της σεζόν απάντησε στα ελληνικά: «ευχαριστώ πολύ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα