Match Review: Η... επόμενη μέρα στο gazzetta!

Gazzetta team
Match Review: Η... επόμενη μέρα στο gazzetta!

bet365

Το gazzetta.gr φέρνει στις οθόνες σας το πιο πλήρες postgame για κάθε αγωνιστική σε Ελλάδα και Ευρώπη, εγκαινιάζοντας ένα ακόμα magazine!

Το gazzetta.gr συνεχίζει να πρωτοπορεί και να σας προσφέρει την πληρέστερη εμπειρία. Έτσι, μετά το Gazzetta Weekend, τη συνήθεια που έγινε... λατρεία τα Σαββατοκύριακα, φέρνει στις οθόνες σας το Match Review, το οποίο γεμίζει με θέματα τις μέρες μετά από αγωνιστικές!

Στο νέο magazine του gazzetta.gr μπορείτε με ένα κλικ να δείτε τις βαθμολογίες και τα αποτελέσματα όλων των μεγάλων πρωταθλημάτων, καθώς και να μεταβείτε πανεύκολα σε όποιο report αγώνα θέλετε, να διαβάσετε τα όσα έγιναν και να δείτε βίντεο.

Η καλύτερη 11άδα και ο καλύτερος προπονητής της αγωνιστικής που πέρασε στην Ελλάδα σε παράταξη ανάλογα με τις... απαιτήσεις, κάνουν την αρχή στον αγωνιστικό χώρο του gazzetta.gr και ακολουθεί ο πίνακας με τις βαθμολογίες και τα αποτελέσματα.

Στη συνέχεια, μπορείτε να δείτε τις μόνιμες στήλες κάθε «τεύχους». Όπως και στους αγώνες των ομάδων σας, θα μπορείτε να διαβάζετε για τον MVP, τον Αδύναμο Κρίκο, τη Σταθερή Αξία, τη γκάφα, καθώς και την καλύτερη στιγμή της αγωνιστικής. Για... ένα ευχάριστο διάλειμμα, στη στήλη με τις καλλονές μπορείτε να δείτε τις πιο όμορφες παρουσίες στα ελληνικά γήπεδα για κάθε αγωνιστική!

Αφού... χαζέψετε τις καλύτερες φωτογραφικές στιγμές στο gallerry, ακολουθούν τα «βαριά» θέματα! Συνεντεύξεις, αναλύσεις, αφιερώματα, στατιστικά, πρωταγωνιστές από την αγωνιστική που προηγήθηκε για Ελλάδα και τα μεγαλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης, καθώς και για το μπάσκετ.

Ένα νέο, ολόκληρο περιοδικό από το gazzetta στις οθόνες σας! Ποδαρικό στο πρώτο τεύχος από τον Ομάρ Ελ Αμπντελαουί, ο οποίος μιλάει αποκλειστικά στο Match Review για τις προθέσεις του με τον Ολυμπιακό. Διαβάστε για το δρομολόγιο του Παπαγιάννη από τον Ολυμπιακό στον Παναθηναϊκό, τις αλήθειες και τα ψέμματα της αγωνιστικής.

Ο Ουαρντά μιλάει για τη συνάντησή του με τον Εσιέν και τη Μαρσέιγ, ενώ οι Γιάννου, Βέλλιος, Καρέλης και Μάντζιος κοντράρονται για τον καλύτερο Έλληνα φορ της Σούπερ Λιγκ!

Ο Πενιαράντα που βαδίζει στα βήματα του Μέσι και του Αγουέρο, ο Τζον Όμπι Μίκελ που αλλάζει την ψυχολογία Τσέλσι και τα δέκα πράγματα που μάθαμε από την 16η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΟ MATCH REVIEW TOY GAZZETTA.GR

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα