Προπόνηση στο χιόνι για Πανθρακικό

Νίκος Τσιώκος
Προπόνηση στο χιόνι για Πανθρακικό

bet365

Παρά το λευκό τοπίο στο αθλητικό κέντρο του Πανθρακικού, οι ποδοσφαιριστές έκαναν προπόνηση στο χιόνι, με τους Τζάνη, Μπαϊκαρά να απέχουν από το πρόγραμμα.

Το λευκό τοπίο στο αθλητικό κέντρο του Πανθρακικού δεν πτόησε τους ποδοσφαιριστές του συλλόγου της Κομοτηνής. Οι ακρίτες προπονήθηκαν στο χιόνι, με το πρόγραμμα βέβαια να περιορίζεται στο ζέσταμα και στις ασκήσεις τεχνικής με μπάλα.

Σε αυτό έλαβαν μέρος όσοι δεν αγωνίστηκαν κόντρα στον Αστέρα, με εξαίρεση τους τραυματίες Τζάνη, Μπαϊκαρά, με τον πρώτο να μένει εκτός και τον δεύτερο να ακολουθεί ατομικό. Όσοι έπαιξαν το Σάββατο πήγαν στο γυμναστήριο για αποθεραπεία, με τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο να βλέπει να μην προκύπτει άλλος... πονοκέφαλος από το ματς της Τρίπολης.

Έτσι, η προετοιμασία των Θρακιωτών για το εκτός έδρας παιχνίδι με τη Βέροια θα συνεχιστεί με νέα προπόνηση το μεσημέρι της Τρίτης (5/1).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα