Τέρι: «Ήμασταν ξανά η περσινή Τσέλσι»

Τέρι: «Ήμασταν ξανά η περσινή Τσέλσι»

Κώστας Ζάλιαρης
Τέρι: «Ήμασταν ξανά η περσινή Τσέλσι»

bet365

Αν και γι' ακόμα μια φορά δήλωσε πως στην Τσέλσι γνωρίζουν όλοι καλά ότι έχουν απογοητεύσει τον κόσμο, ο Τζον Τέρι έκανε λόγο για την επανεμφάνιση της... περσινής καλής ομάδας, στο «Selhurst Park», μετά το 3-0 επί της Κρίσταλ Πάλας.

Οι Πρωταθλητές εμφανίστηκαν ξανά στο γήπεδο με την έναρξη του δεύτερου γύρου της φετινής Πρέμιερ Λιγκ, στο πρώτο τους παιχνίδι για το νέο έτος.

Απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας του Άλαν Πάρντιου, η Τσέλσι έφτασε εύκολα στο τελικό 3-0 που αποτελεί τη μεγαλύτερη νίκη της (σε εύρος) τη φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα, πετυχαίνοντας τρία γκολ για πρώτη φορά στη μετά-Μουρίνιο εποχή.

Εξασφάλισε 5% bonus στην Sportingbet σε κάθε κερδισμένο στοίχημα στο παιχνίδι της Σπόρτινγκ Χιχόν με τη Χετάφε.

«Ξέρουμε ότι με όσα συνέβησαν στον πρώτο γύρο, έχουμε απογοητεύσει τους πάντες και πλέον έχουμε την αποστολή της βαθμολογικής αναρρίχησης για να βελτιώσουμε τα πράγματα» είπε αρχικά ο αρχηγός του συλλόγου και πρόσθεσε:

«Νομίζω ότι παρουσιαστήκαμε όπως ακριβώς το κάναμε πέρυσι. Είχαμε ποιότητα και πετύχαμε και τρία γκολ. Ο Γκους Χίντινκ έχει έρθει στην ομάδα και έχει φτιάξει ορισμένα πράγματα, οπότε συνεχίζουμε με την ελπίδα να ανέβουμε ακόμα πιο ψηλά».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα