«Γαλατά, Ιταλοί και Γερμανοί για Μακ»

«Γαλατά, Ιταλοί και Γερμανοί για Μακ»

Gazzetta team
«Γαλατά, Ιταλοί και Γερμανοί για Μακ»

bet365

Ενδιαφέρον από τρία διαφορετικά πρωταθλήματα έχουν προσελκύσει οι εμφανίσεις του Ρόμπερτ Μακ στο πρώτο μισό της σεζόν με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, σύμφωνα με τον μάνατζέρ του.

«Ναι, τον Ρόμπερτ τον θέλουν αρκετές ομάδες από το εξωτερικό. Και η Γαλατά, αλλά και σύλλογοι από την Ιταλία και την Γερμανία. Με τις εμφανίσεις του έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον και αυτό δεν κρύβεται» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γιουράι Βένκλος στη Metrosport για τον Σλοβάκο μεσοεπιθετικό.

Εξασφάλισε 5% bonus στην Sportingbet σε κάθε κερδισμένο στοίχημα στο παιχνίδι της Σπόρτινγκ Χιχόν με τη Χετάφε.

Οι προθέσεις πάντως των ανθρώπων του Δικέφαλου, είναι να επιβραβεύσουν τον Μακ για τη φετινή του παρουσία, επεκτείνοντας το συμβόλαιό του, που εκπνέει το 2017 και αναπροσαρμόζοντας τις ετήσιες απολαβές, που αγγίζουν τώρα τις 350 χιλιάδες ευρώ. Καθοριστικό ρόλο στο θέμα της ανανέωσης με τον διεθνή κυνηγό αναμένεται να παίξει και ο Λιούμπος Μίχελ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα