«Η καρδιά του Βέλλιου ανήκει στον Ηρακλή»

«Η καρδιά του Βέλλιου ανήκει στον Ηρακλή»

«Η καρδιά του Βέλλιου ανήκει στον Ηρακλή»

Φρένο στη φημολογία γύρω από το όνομα του Απόστολου Βέλλιου βάζει ο πατέρας του, ξεκαθαρίζοντας ότι «η καρδιά του χτυπάει για τον Ηρακλή» και πως απολαμβάνει αυτό που ζει στη Θεσσαλονίκη.

«Αν θέλετε τη γνώμη μου, ο Απόστολος δεν έχει δείξει τίποτα ακόμη. Μπορεί να δώσει περισσότερα πράγματα, έχει μεγάλο ρεπερτόριο επιθετικά, το οποίο ακόμη δεν έχει ξεδιπλώσει» δήλωσε ο Κώστας Βέλλιος στο Goal, για να αναφερθεί στη δουλειά που κάνει ο γιος του στην άμυνα: «Αυτή είναι η παιδεία που υπάρχει στο εξωτερικό και ειδικά στην Αγγλία η νοοτροπία είναι αυτή, πως αμυνόμαστε όλοι. Από εκεί και πέρα, το να καταφέρνεις να ανταποκρίνεσαι σωστά σε άμυνα και επίθεση είναι θέμα δουλειάς».

Ερωτηθείς για το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων, εξήγησε: «Αυτό είναι φυσιολογικό. Μην ακούτε όμως όσα λένε πως ετοιμάζεται να φύγει. Η καρδιά του Απόστολου χτυπάει για τον Ηρακλή. Ήθελε να έρθει πολύ το καλοκαίρι και τώρα χαίρεται αυτό που ζει, απολαμβάνει αυτές τις στιγμές. Δεν τον απασχολεί τίποτε άλλο. Ούτε να περνάει από το μυαλό σας πως μπορεί να επηρεαστεί από όλη αυτήν τη δημοσιότητα. Η σκληρή δουλειά θα τον πάει στο μέλλον ένα βήμα παραπάνω».

Τέλος, σε ό,τι αφορά το θέμα της αλλαγής εκπροσώπου (ο 24χρονος στράικερ εκπροσωπείται από ολλανδικό γραφείο), σημείωσε: «Το συμβόλαιο με την εταιρεία που τον εκπροσωπεί, τελειώνει το καλοκαίρι. Μετά θα δούμε. Οριστικές αποφάσεις δεν έχουν παρθεί, ούτε βιασύνη για τίποτα υπάρχει. Αυτήν τη στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη μία προσπάθεια στον Ηρακλή, ο Απόστολος είναι ένα σημαντικό κομμάτι της ομάδας. Ο προσανατολισμός είναι η εξέλιξη μέσω της δουλειάς, έγινε μια καλή νίκη επί της Καλλονής, ένα χατ-τρικ, όμως ακολουθεί ματς Κυπέλλου την Τρίτη με τη Βέροια. Αν σκέφτεσαι την καριέρα στο εξωτερικό, ενώ οι υποχρεώσεις συνεχίζονται, χάνεις την ουσία».

Best of internet