Τα νεύρα και η κίνηση του Τσόρι (pics)

Δημήτρης Τομαράς
Τα νεύρα και η κίνηση του Τσόρι (pics)

bet365

Δεν έλλειψαν τα νεύρα μεταξύ των παικτών του Ολυμπιακού και του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη. Πως αντέδρασε ο Τσόρι στην γιούχα και τις βρισιές της κερκίδας.

Η... αρχή έγινε με τον καβγά του Ντα Κόστα με τον Παπαδόπουλο στο περιθώριο της προθέρμανσης. Ο Πορτογαλομαροκινός για λόγο που δεν έγινε αντιληπτός εκείνη την στιγμή κινήθηκε προς το μέρος του πορτιέρο του Πανιωνίου. Η εξέδρα έδειξε να ενοχλείται με την εικόνα αυτή αλλά ο Αυλωνίτης έσπευσε να σταματήσει αυτήν την διένεξη και να ηρεμήσει τα πνεύματα. Στην συνέχεια άναψαν ξανά τα αίματα με σπρωξιές και αψιμαχίες μετά την υπόδειξη ενός φάουλ πάνω στον Τσόρι.

Πάντως ο Αργεντίνος άσος - που όπως και ο Φορτούνης με τον Κασάμι - άκουσαν τα εξ αμάξης από την εξέδρα πηγαίνοντας στον πάγκο είχε άκρως ψύχραιμη αντίδραση κάνοντας νόημα στον κόσμο πως όλα είναι καλά και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, αν και φαινόταν πως καταλάβαινε ότι τον έβριζαν...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα