«Ναυαγεί» του Ντιένγκ στον Παναιτωλικό

Νίκος Τσιώκος
«Ναυαγεί» του Ντιένγκ στον Παναιτωλικό

bet365

Αν και όλα έδειχναν ότι ο Ντιένγκ θα είναι η πρώτη μεταγραφή του Παναιτωλικού, τελικά φαίνεται πως η περίπτωσή του οδηγείται σε «ναυάγιο». Επαγγελματίας ο 19χρονος ακραίος Βασιλούδης.

Σε «ναυάγιο» φαίνεται πως οδηγείται η μεταγραφή του Σεϊκού Ντιένγκ στον Παναιτωλικό. Ο 22χρονος Σενεγαλέζος εξτρέμ αναμενόταν στο Αγρίνιο για να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους Αγρινιωτές και να ανακοινωθεί, αφού οι δύο πλευρές είχαν φτάσει σε συμφωνία.

Ωστόσο, η άφιξή του καθυστέρησε, με τον παίκτη να ζητάει παράταση μέχρι το τέλος της εβδομάδας που διανύουμε, καθώς είχε μερικά γραφειοκρατικά προβλήματα, όπως αναφέρει η τοπική ισοσελίδα agriniosports.gr.

Όμως, από την ΠΑΕ ενημέρωσαν τον εκπρόσωπό του ότι αποσύρουν το ενδιαφέρον τους, αφού δεν ήταν πρόθυμοι να τον περιμένουν άλλο. Παράλληλα, το ίδιο δημοσίευμα τονίζει πως δόθηκε το «ΟΚ» για να γίνει κάποια άλλη κίνηση αντί για την απόκτηση του Ντιένγκ.

Επαγγελματίας ο Βασιλούδης

Από εκεί και πέρα, τα «καναρίνια» ανακοίνωσαν ότι υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο ο 19χρονος ακραίος της Κ20, Στάθης Βασιλούδης, μετά από εισήγηση του Γιάννη Ματζουράκη. Ο νεαρός άσος κέρδισε τον τεχνικό του συλλόγου της Δυτικής Ελλάδας, συμμετείχε στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας και από την Κυριακή (3/1) ανήκει σε αυτή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναιτωλικός

Επαγγελματικό συμβόλαιο έως τον Ιούνιο του 2019 υπέγραψε ο ποδοσφαιριστής της ομάδας Κ20 του Παναιτωλικού Στάθης Βασιλούδης. Γεννήθηκε στις 23 Φεβρουαρίου 1996 στη Θεσσαλονίκη και εντάχτηκε στα τμήματα υποδομής του Παναιτωλικού το καλοκαίρι του 2014. Τους τελευταίους μήνες συμμετείχε στις προπονήσεις της επαγγελματικής ομάδας και με εισήγηση του κ. Ματζουράκη υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα