Ποδαρικό με… αναβολή στην Ξάνθη! (pics)

Σταύρος Σουντουλίδης
Ποδαρικό με… αναβολή στην Ξάνθη! (pics)

bet365

Η πυκνή χιονόπτωση οδήγησε στην αναβολή του αγώνα Ξάνθη – ΠΑΟΚ στα Πηγάδια. Πότε θα γίνει το ματς...

Από το πρωί της Κυριακής άρχισε να χιονίζει στην ευρύτερη περιοχή της Ξάνθης και στα Πηγάδια το χιόνι άρχισε να στρώνεται στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου.

Η πρώτη ενημέρωση γύρω στις 11:00 από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ έδειχνε ότι υπήρχαν δυσκολίες σ’ ότι αφορά την διεξαγωγή του αγώνα, αλλά η κατάσταση (και) στον στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου χειροτέρεψε μέσα στις επόμενες ώρες και παρά τις προσπάθειες των ανθρώπων της Ξάνθης, ήταν πολύ δύσκολο να καθαριστεί, μέχρι και τις 17:15, ώρα έναρξης της αναμέτρησης.

Ο διαιτητής Παπαπέτρου και οι βοηθοί του επιθεώρησαν τον αγωνιστικό χώρο λίγο πριν από τις 16:00, με τις αποστολές των δύο ομάδων να έχουν μεταβεί στο γήπεδο, και ο πρώτος διαιτητής αποφάσισε λίγο αργότερα να αναβληθεί η αναμέτρηση.

Λόγω του αγώνα κυπέλλου που έχει να δώσει ο ΠΑΟΚ την Τετάρτη στη Μυτιλήνη με την Καλλονή, δεν μπορεί ο αγώνας να διεξαχθεί τη Δευτέρα και θα οριστεί από την Superleague η νέα ημερομηνία διεξαγωγής του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα