Με ζαλάδες εκτός ο Μπουoνανότε...

Με ζαλάδες εκτός ο Μπουoνανότε...

Γιώργος Τσακίρης
Με ζαλάδες εκτός ο Μπουoνανότε...

bet365

Εκτός 11άδας και 18άδας τελικά ο Ντιέγκο Μπουονανότε (εκτός 11άδας και ο Τζιμπούρ) που αισθανόταν ζαλάδες και δεν θα συμμετέχει στο ματς της ΑΕΚ στα Χανιά με τον Πλατανιά...

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής κυριολεκτικά για τον Γκουστάβο Πογιέτ και την ΑΕΚ ενόψει της ανάμετρησης στα Χανιά με τον Πλατανιά (ξεκινάει στις 15:00) αφού ο Ντιέγκο Μπουονανότε έμεινες εκτός 18άδας...

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός της Ένωσης είχε έντονες ζαλάδες από το πρωί με τον ιατρικό τιμ της ΑΕΚ να αναφέρει πως πρόκειται για ίλιγγος θέσης.

Προφανώς πλέον πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι στην 11άδα (ούτως ή άλλως είχε προβάδισμα να ξεκινήσει) θα επιλεχθεί ο Πέτρος Μάνταλος για το ματς με τον Πλατανιά...

Τα προβλήματα της τελευταίας στιγμής θα επηρεάσουν την ΑΕΚ; Σε απόδοση 2.66 στην Sportingbet βρίσκεται η νίκη της Ενωσης στα Χανιά.

Εκτός 11άδας όμως είναι (και) ο Ρέφικ Τζιμπούρ ο οποίος λόγω της ίωσης είχε χάσει προπονήσεις και μπορεί να συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για το παιχνίδι ωστόσο σωστά ο Πογιέτ έκρινε ότι δεν είναι έτοιμος για να ξεκινήσει.

Οι 11 που επέλεξε ο Ουρουγουανός τεχνικός είναι οι: Ανέστης, Γκάλο, Ντίντακ, Άρθο, Κολοβέτσιος, Σιμόες, Γιόχανσον, Μάνταλος, Βάργκας, Μπαρμπόσα, Αραβίδης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα