Βιεϊρίνια: «Θέλω να ξαναπαίξω στον ΠΑΟΚ»

Gazzetta team
Βιεϊρίνια: «Θέλω να ξαναπαίξω στον ΠΑΟΚ»

bet365

Μία μέρα θα επιστρέψει στον ΠΑΟΚ, όπως τονίζει ο Βιεϊρίνια, που μίλησε για τον «Δικέφαλο του Βορρά», αλλά και την Βόλφσμπουργκ.

Την πρόθεσή του να γυρίσει μία μέρα στην Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ, επανέλαβε ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, που μίλησε στην εφημερίδα «Real News» για τον Τούντορ, τον Σαββίδη και τους στόχους του για την χρονιά.

«Παρακολουθώ όσο μπορώ το ελληνικό ποδόσφαιρο και κυρίως τους αγώνες του ΠΑΟΚ, που είναι πάντα στην καρδιά μου. Γνωρίζω ότι από το καλοκαίρι έχει έρθει ένας νέος προπονητής που σίγουρα χρειάζεται χρόνο, αν και στην Ελλάδα δεν είμαστε υπομονετικοί, απαιτώντας αμέσως αποτελέσματα» Ο Ιβάν Σαββίδης έχει δώσει ασφάλεια στην ομάδα. Από την πλευρά μου, έχω συμβόλαιο έως το 2018 στη Γερμανία και αυτό που έχω πει, δηλαδή ότι αν επιστρέψω στην Ελλάδα θέλω να φορέσω ξανά τη φανέλα του ΠΑΟΚ, δεν έχει αλλάξει.

Εξασφάλισε 5% bonus στην Sportingbet σε κάθε κερδισμένο στοίχημα στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Ξάνθη.

Από τη στιγμή που έφυγα, είπα ότι μια ημέρα θα ξαναγυρίσω. Τώρα το πότε θα γίνει αυτό, δεν μπορώ να το ξέρω. Δεν λέω ότι θέλω να φύγω τώρα από τη Βόλφσμπουργκ, όπου είμαι πολύ καλά, οι στόχοι μας είναι πάντα υψηλοί και ξέρω ότι με πιστεύουν, αλλά όταν έρθει η στιγμή θα ήθελα να παίξω ξανά για τον ΠΑΟΚ».

Όσο για τους στόχους του στο Τσάμπιονς Λιγκ και το Γερμανικό πρωτάθλημα, είπε: «Έχουμε πολύ δρόμο ακόμη μπροστά μας, ωστόσο η πρόκριση στους "16" του Champions League είναι κάτι που μας χαροποίησε όλους, αφού ήταν αποτέλεσμα εξαιρετικής πορείας και εμφανίσεων. Στόχος μας είναι μετά την ανάπαυλα στο πρωτάθλημα να επιστρέψουμε πιο δυνατοί και αποτελεσματικοί»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα