Και ο Μαρινάκης με τους «κομμένους»

Και ο Μαρινάκης με τους «κομμένους»

Gazzetta team
Και ο Μαρινάκης με τους «κομμένους»

bet365

Με το γκρουπ των... κομμένων προπονήθηκε το Σάββατο ο Νίκος Μαρινάκης, με τον Στραματσόνι να του δείχνει πως δεν τον υπολογίζει για τη συνέχεια.

Το μήνυμα πως δεν υπολογίζεται έλαβε ο Νίκος Μαρινάκης το Σάββατο στο Κορωπί. Ο νεαρός μπακ, ενημερώθηκε πως θα προπονείται με τους... κομμένους από εδώ και πέρα, κάτι που ήταν αναμενόμενο μετά την έλευση του Μέστο. Αυτό γιατί, ο Αντρέα Στραματσόνι, υπολογίζει τον Βέμερ για εναλλακτική του Μέστο όταν αυτός θα είναι έτοιμος.

Ο Ιταλός άλλωστε έχει ξεκαθαρίσει πως θέλει δύο καλούς παίκτες σε κάθε θέση και έτσι πλέον τους έχει και στη θέση του δεξιού μπακ, με τον Μαρινάκη να πηγαίνει στο γκρουπ των «κομμένων».

Σε αυτό βρίσκονται ήδη οι Μπούρμπος, Δώνης, Σταματάκης, Αναγνωστόπουλος, Νίνης, Τριανταφυλλόπουλος και Αγγελόπουλος, οι οποίοι κάνουν προπόνηση με τον Γιάννη Βονόρτα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα