Με ίδιους απόντες ο Παναιτωλικός

Νίκος Τσιώκος
Με ίδιους απόντες ο Παναιτωλικός

bet365

Με τις ίδιες απουσίες των Παπουτσογιαννόπουλου, Κόρσιενς, Ρουσκουγέδα, Ντάνι Μπεχαράνο, συνεχίστηκε η προετοιμασία του Παναιτωλικού για το ματς με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

Την προετοιμασία του ενόψει του αγώνα με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο συνέχισε το Σάββατο ο Παναιτωλικός, με τους Αγρινιώτες να επιστρέφουν στις προπονήσεις, μετά το ρεπό της Πρωτοχρονιάς.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις ταχύτητας και εκρηκτικότητας, τακτικής τελειώματα φάσεων και δίτερμα, με τους απόντες να είναι και σήμερα οι ίδιοι. Ο λόγος για τον Παπουτσογιαννόπουλο, που έκανε θεραπεία, και τους Κόρσιενς, Ρουσκουγέδα, Ντάνι Μπεχαράνο, οι οποίοι ακολούθησαν θεραπεία και ατομικό.

Έτσι, η προετοιμασία για την αναμέτρηση της Δευτέρας (4/1) θα ολοκληρωθεί με νέα προπόνηση το πρωί της Κυριακής (3/1) στο Emileon. Εν συνεχεία, ο Γιάννης Ματζουράκης θα ανακοινώσει την αποστολή, που θα αναχωρήσει για την Αθήνα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα