«Δεν θ' ανεχθούμε την σπίλωση της ΑΕΚ»

«Δεν θ' ανεχθούμε την σπίλωση της ΑΕΚ»

Οι άνθρωποι της Ενωσης απάντησαν σε δημοσιεύματα που ήθελαν την Περιφέρεια Αττικής να πληρώνει για το φιλικό με την Εθνική Αστέγων.

«Δεν θ' ανεχθούμε την σπίλωση της ΑΕΚ»

Αμεση ήταν η απάντηση των ανθρώπων της ΑΕΚ για δημοσιεύματα που ήθελαν την Περιφέρεια Αττικής να πληρώνει για το φιλικό με την Εθνική Αστέγων. Τόνιζαν μάλιστα πως έγινε παραποίηση της πραγματικότητας λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «αποτελεί ντροπή για όσους τα εμπνεύστηκαν με βάση τις χρεώσεις που είδαν από την Περιφέρεια».

Φυσικά τοποθετήθηκαν και για τα λεφτά της Περιφέρειας τονίζοντας ότι «Αυτά τα χρήματα ήταν το μίνιμουμ του κόστους για τη λειτουργία του ΟΑΚΑ, τα οποία είχε αναλάβει η Περιφέρεια ως διοργανώτρια του αγώνα. Από την πλευρά του το ΟΑΚΑ συνέβαλλε αποφασιστικά στη διεξαγωγή του φιλικού ελαχιστοποιώντας τις χρεώσεις του».

Ομως οι άνθρωποι της ΑΕΚ δεν έμειναν εκεί. Σχολίασαν επίσης πως «οι εργαζόμενοι του ΟΑΚΑ δούλεψαν αφιλοκερδώς. Επίσης, ο OTE που κάλυψε το παιχνίδι, ανέλαβε εξολοκλήρου το κόστος της τηλεοπτικής κάλυψης. Επίσης, οι υπάλληλοί της ΑΕΚ δούλεψαν για αυτό το παιχνίδι χωρίς να πάρουν ευρώ, το τηλεοπτικό σποτ έγινε με τη δική μας επιμέλεια χωρίς την παραμικρή χρέωση, ενώ βεβαίως δεν υπήρξε και το παραμικρό διαφημιστικό έσοδο από αυτό το ματς».

Τέλος επεσήμαναν πως «η ΑΕΚ δεν διεκδικεί τον παραμικρό έπαινο, ήταν τιμή της η συμμετοχή σε αυτό το παιχνίδι αλλά δεν πρόκειται να ανεχτεί και την παραμικρή σπίλωση, το παραμικρό υπονοούμενο ότι πήρε έστω ένα ευρώ για τη συμμετοχή της». 

Best of internet