«Δεν θ' ανεχθούμε την σπίλωση της ΑΕΚ»

«Δεν θ' ανεχθούμε την σπίλωση της ΑΕΚ»

Gazzetta team
«Δεν θ' ανεχθούμε την σπίλωση της ΑΕΚ»

bet365

Οι άνθρωποι της Ενωσης απάντησαν σε δημοσιεύματα που ήθελαν την Περιφέρεια Αττικής να πληρώνει για το φιλικό με την Εθνική Αστέγων.

Αμεση ήταν η απάντηση των ανθρώπων της ΑΕΚ για δημοσιεύματα που ήθελαν την Περιφέρεια Αττικής να πληρώνει για το φιλικό με την Εθνική Αστέγων. Τόνιζαν μάλιστα πως έγινε παραποίηση της πραγματικότητας λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «αποτελεί ντροπή για όσους τα εμπνεύστηκαν με βάση τις χρεώσεις που είδαν από την Περιφέρεια».

Φυσικά τοποθετήθηκαν και για τα λεφτά της Περιφέρειας τονίζοντας ότι «Αυτά τα χρήματα ήταν το μίνιμουμ του κόστους για τη λειτουργία του ΟΑΚΑ, τα οποία είχε αναλάβει η Περιφέρεια ως διοργανώτρια του αγώνα. Από την πλευρά του το ΟΑΚΑ συνέβαλλε αποφασιστικά στη διεξαγωγή του φιλικού ελαχιστοποιώντας τις χρεώσεις του».

Ομως οι άνθρωποι της ΑΕΚ δεν έμειναν εκεί. Σχολίασαν επίσης πως «οι εργαζόμενοι του ΟΑΚΑ δούλεψαν αφιλοκερδώς. Επίσης, ο OTE που κάλυψε το παιχνίδι, ανέλαβε εξολοκλήρου το κόστος της τηλεοπτικής κάλυψης. Επίσης, οι υπάλληλοί της ΑΕΚ δούλεψαν για αυτό το παιχνίδι χωρίς να πάρουν ευρώ, το τηλεοπτικό σποτ έγινε με τη δική μας επιμέλεια χωρίς την παραμικρή χρέωση, ενώ βεβαίως δεν υπήρξε και το παραμικρό διαφημιστικό έσοδο από αυτό το ματς».

Τέλος επεσήμαναν πως «η ΑΕΚ δεν διεκδικεί τον παραμικρό έπαινο, ήταν τιμή της η συμμετοχή σε αυτό το παιχνίδι αλλά δεν πρόκειται να ανεχτεί και την παραμικρή σπίλωση, το παραμικρό υπονοούμενο ότι πήρε έστω ένα ευρώ για τη συμμετοχή της».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα