ΠΑΟΚ: Με είκοσι παίκτες στην αποστολή για Ξάνθη

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Με είκοσι παίκτες στην αποστολή για Ξάνθη

bet365

Είκοσι ποδοσφαιριστές πήρε μαζί του στην αποστολή ο Ιγκορ Τούντορ για το πρώτο ματς της χρονιάς στην Ξάνθη.

Με την τελευταία προπόνηση, που έγινε στο γήπεδο της Τούμπας, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον εκτός έδρας αγώνα με την Ξάνθη στα Πηγάδια.

Η τελευταία προπόνηση επικεντρώθηκε στις «στημένες» φάσεις και στα πλάνα που έχει στο μυαλό του ο Κροάτης προπονητής για την αναμέτρηση με ακριτική ομάδα, όπου ο ΠΑΟΚ θα παραταχθεί με 4-4-2 αφήνοντας στην άκρη το 3-5-2 και δοκιμάζοντας εκ νέου το δίδυμο Μπερμπάτοφ – Αθανασιάδη στην επίθεση.

Στην αποστολή του ΠΑΟΚ επιστρέφουν οι Βίτορ, Κίτσιου, Ζάιρο και Χαρίσης, που λόγω τραυματισμών έμειναν εκτός για μεγάλο διάστημα.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Ίγκορ Τούντορ επέλεξε τους 20 παίκτες που θα έχει μαζί του στην Ξάνθη και είναι οι: Όλσεν, Μελίσσας, Βίτορ, Μαλεζάς, Τζαβέλλας, Λέοβατς, Σκόνδρας, Κίτσιου, Κάτσε, Σάμπο, Χαρίσης, Τζιόλης, Γκολάσα, Τσίμιροτ, Πέλκας, Μακ, Μυστακίδης, Ζάιρο, Αθανασιάδης, Μπερμπάτοφ .

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα