Σεμπά: «Περισσότερο απ' όλα το πρωτάθλημα»

Σεμπά: «Περισσότερο απ' όλα το πρωτάθλημα»

Την κατάκτηση του πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό έχει ευχηθεί για το 2016 ο Σεμπά, που τόνισε ότι θα ήταν ιδανικό να συνδυάσει ο Ολυμπιακός τις νίκες τους με καλύτερο ποδόσφαιρο, απ' ότι το έχει κάνει τον τελευταίο καιρό. 

Σεμπά: «Περισσότερο απ' όλα το πρωτάθλημα»

Η Vistabet σου προσφέρει bonus έως και 100 ευρώ για κάθε κερδισμένο στοίχημα στην αναμέτρηση της Γουέστ Χαμ με τη Λίβερπουλ στο πλαίσιο της Barclays Premier League.

Αναλυτικά μίλησε στη Nova για: 

-τη μεγάλη του επιθυμία για το 2016: «Επιθυμώ να συνεχίσουμε το ίδιο καλά όσο και μέχρι στιγμής. Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο και θέλω να συνεχίσουμε με νίκες και να καταφέρουμε στο τέλος της χρονιάς να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Αυτό επιθυμώ περισσότερο». 

-το πώς κύλησε το πρώτο μισό της σεζόν για τον ίδιο: «Ήταν πολύ καλή η αρχή στην καινούργια μου ομάδα. Προσαρμόστηκα πάρα πολύ γρήγορα. Γνώριζα τον προπονητή και αυτό με βοήθησε πολύ. Με βοήθησε πολύ επίσης και το γεγονός ότι με υποδέχτηκε η ομάδα μου και οι συμπαίκτες μου με τον καλύτερο τρόπο ώστε να προσαρμοστώ γρήγορα. Θέλω να συνεχίσω έτσι και στο μέλλον». 

-το αν τον ικανοποιεί η ζωή του στην Ελλάδα: «Μου αρέσει πολύ, μου αρέσει και η πόλη. Εκεί που ζω είναι πολύ ήρεμη η γειτονιά. Είμαι ευτυχισμένος». 

-το ματς με τον Πανιώνιο: «Έχω παρακολουθήσει τον Πανιώνιο και γνωρίζω πως έχει κάνει μια πολύ καλή χρονιά. Δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι για εμάς, θα μα δημιουργήσει προβλήματα. Όμως εμείς πρέπει να παρουσιαστούμε πανέτοιμοι, να πάμε στο γήπεδο τους και να είμαι προετοιμασμένοι για ένα δύσκολο παιχνίδι και οπωσδήποτε για να πάρουμε τη νίκη». 

-το αν πιστεύει ότι μπορεί να διευρυνθεί το ρεκόρ με καλύτερο ποδόσφαιρο: «Ναι, γνωρίζω πολύ καλά ότι κάποιες φορές δεν προσφέραμε καλό θέαμα στα παιχνίδια μας. Πήραμε τις νίκες, χωρίς να ικανοποιήσουμε με το ποδόσφαιρο που παίξαμε. Το ιδανικό θα είναι να συνεχίσουμε τις νίκες, κάνοντας και καλά παιχνίδια».

Best of internet