Πρωτοχρονιά με ευχές και μία απουσία για Ξάνθη

Νίκος Τσιώκος
Πρωτοχρονιά με ευχές και μία απουσία για Ξάνθη

bet365

Με ευχές για καλή χρονιά και στους εορτάζοντες, αλλά και μία απουσία, ξεκίνησε το 2016 για την Ξάνθη, που έχει μπει για τα καλά σε ρυθμούς ΠΑΟΚ.

Την προετοιμασία της για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ συνέχισε η Ξάνθη την Πρωτοχρονιά. Αυτό έγινε με μία προπόνηση, η οποία περιελάμβανε ευχές για καλή χρονιά, αλλά και για τους εορτάζοντες Βασίλη Σκούρτη, Βασίλη Φασίδη.

Αφού έγιναν όλα αυτά, άπαντες δούλεψαν στην τακτική που περιελάμβανε κατά κύριο λόγο το πρόγραμμα, με μοναδική εξαίρεση τον Μανώλη Παπαστεριανό, ο οποίος ακολούθησε γι' ακόμη μία μέρα ατομικό.

Ο έμπειρος αμυντικός χαφ αποτελεί τον μοναδικό... πονοκέφαλο του Ραζβάν Λουτσέσκου ενόψει του αγώνα της Κυριακής (3/1), καθώς δεν υπάρχουν άλλα προβλήματα. Έτσι, η προετοιμασία της Σκόντα θα ολοκληρωθεί με νέα προπόνηση το πρωί του Σαββάτου (2/1) και εν συνεχεία ο Ρουμάνος τεχνικός θα ανακοινώσει την αποστολή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα