Μαρινάκης:«Να γεμίζει ο Ολυμπιακός με δόξα το βιβλίο της Ιστορίας του»

Μαρινάκης:«Να γεμίζει ο Ολυμπιακός με δόξα το βιβλίο της Ιστορίας του»

Gazzetta team
Μαρινάκης:«Να γεμίζει ο Ολυμπιακός με δόξα το βιβλίο της Ιστορίας του»

bet365

Τις ευχές του για τη νέα χρονιά έστειλε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης. «Με νίκες και τίτλους σε όλα τα σπορ ο Ολυμπιακός» ευχήθηκε μεταξύ άλλων.

Τις ευχές του για το 2016 έστειλε ο Βαγγέλης Μαρινάκης μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακού. Μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος των Πειραιωτών ευχήθηκε οι «ερυθρόλευκοι» να συνεχίσουν με νίκες, τίτλους και τη νέα χρονιά!

«Εύχομαι από καρδιάς η νέα χρονιά να είναι δημιουργική και ευτυχισμένη για όλους. Να έχουν όλοι οι Έλληνες δύναμη για να δίνουν καθημερινές μάχες και να βγαίνουν νικητές.

Εύχομαι στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ μας, να συνεχίσει να γεμίζει με δόξα το βιβλίο της Ιστορίας του, με νίκες και τίτλους σε όλα τα σπορ.

Συνεχίζουμε με δύναμη, πίστη και σκληρή δουλειά και τα καλύτερα έρχονται.

Καλή χρονιά και όλα τα καλά για το 2016.

Ζήτω ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα