Καλή Χρονιά με παρασκήνιο από Πλατανιά (vid & pics)

Νίκος Τσιώκος
Καλή Χρονιά με παρασκήνιο από Πλατανιά (vid & pics)

bet365

Οι ευχές του Πλατανιά για Καλή Χρονιά και να είναι ευτυχισμένο το 2016 ήρθαν με έναν ξεχωριστό τρόπο, μέσω του παρασκηνίου των γυρισμάτων στο Μάλεμε για το μήνυμα των εορτών.

Έναν ξεχωριστό τρόπο βρήκε ο Πλατανιάς για να στείλει τις ευχές για Καλή Χρονιά και να είναι ευτυχισμένο το 2016. Οι Χανιώτες το έπραξαν αυτό μέσω ενός βίντεο με το παρασκήνιο των όσων συνέβησαν στο Μάλεμε, που αποτελεί το αθλητικό κέντρο στο οποίο γίνονται οι προπονήσεις του συλλόγου, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων για το εορταστικό μήνυμα παικτών και Γιώργου Παράσχου λίγο πριν τα Χριστούγεννα.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Πλατανιάς

Ο Πλατανιάς είναι μια μεγάλη οικογένεια. Το τονίζουν καθημερινά τεχνική ηγεσία και παίκτες, φαίνεται ξεκάθαρα στην αγωνιστική εικόνα της ομάδας μας.

Το εξαιρετικό κλίμα που υπάρχει όμως στον Πλατανιά, επιβεβαιώνεται και πίσω από τις κάμερες, όταν σβήσουν τα φώτα, όπως συνέβη και κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων για το εορταστικό μήνυμα των ποδοσφαιριστών και του κ. Παράσχου, λίγο πριν τα Χριστούγεννα.

Η ΠΑΕ Πλατανιάς σας εύχεται χρόνια πολλά με υγεία και ευτυχισμένο το 2016, μέσα από το backstage των όσων έγιναν στο προπονητικό μας κέντρο στο Μάλεμε και σας περιμένει όλους σας την Κυριακή στο πρώτο ραντεβού της νέας χρονιάς στα Περιβόλια.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα