«Σχέδιο εξόντωσης από την εγκληματική οργάνωση»

«Σχέδιο εξόντωσης από την εγκληματική οργάνωση»

«Σχέδιο εξόντωσης από την εγκληματική οργάνωση»

Με μία σκληρή ανακοίνωση που περιλαμβάνει βολές και για τον Σταύρο Κοντονή, απάντησε ο Παναθηναϊκός στην απόρριψη της έφεσης του από την ΕΠΟ.

Η απόρριψης της έφεσης που είχε καταθέσει ο Παναθηναϊκός σχετικά με την ποινή που του επιβλήθηκε για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, προκάλεσε την «έκρηξη» των «πράσινων». Η ΠΑΕ με ανακοίνωσή της βάλει κατά πάντων, κυρίως όμως κατά του Υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή για την αδράνεια του, ενώ μιλάει για σχέδιο εξόντωσης του «τριφυλλιού» από την εγκληματική οργάνωση που ελέγχει τον χώρο του ποδοσφαίρου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός...

«Η πρωτοφανής σε σκληρότητα απόφαση τιμωρίας του Παναθηναϊκού για τα όσα συνέβησαν στο μη διεξαχθέν παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, φανερώνει ότι είναι σε πλήρη εξέλιξη ένα σχέδιο εξόντωσης του συλλόγου μας και εν τέλει σε πλήρη εναρμόνιση με τους στόχους της γνωστής εγκληματικής οργάνωσης που ελέγχει απολύτως το χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Δυστυχώς φαίνεται ότι και η Πολιτεία δια του αρμοδίου Υφυπουργού Αθλητισμού αδρανεί, αν δεν συμβάλλει, προς αυτή την κατεύθυνση.

Ο Παναθηναϊκός εμφανίζεται ως θύτης κατ’ εντολή των εκτελεστών του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Καλούμε τον φίλαθλο κόσμο του Παναθηναϊκού να βρίσκεται σε εγρήγορση. Επίσης καλούμε όλους τους υγιώς σκεπτόμενους φιλάθλους που επιθυμούν την εξυγίανση και την ισονομία στο ελληνικό ποδόσφαιρο, να συστρατευθούν.

Θα συνεχίσουμε με επιμονή τον αγώνα για την κάθαρση παρά τις όποιες αντιξοότητες. Όλοι να θυμούνται ότι μετά την ύβριν, έρχεται η νέμεσις. »  

Best of internet