Ολυμπιακός: «Τα πράγματα είναι καλύτερα φέτος»

Ολυμπιακός: «Τα πράγματα είναι καλύτερα φέτος»

Gazzetta team
Ολυμπιακός: «Τα πράγματα είναι καλύτερα φέτος»

bet365

Αρκετά ορεξάτοι επέστρεψαν στις προπονήσεις οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, με τους περισσότερους να βλέπουν τα πράγματα διαφορετικά σε σχέση με πέρσι...

Το καλό κλίμα που υπάρχει στον Ολυμπιακό, φαίνεται πως δεν είναι απλά στα λόγια... Ο Μάρκο Σίλβα, έχει καταφέρει να φτιάξει μια ομάδα που λειτουργεί σαν οικογένεια και αυτό βγαίνει στο γήπεδο.

Όπως αναφέρει η «Goal», μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων όλοι οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού γύρισαν ορεξάτοι στην δουλειά. Μάλιστα, μεταξύ τους σύμφωνα με την εφημερίδα, έλεγαν: «Η διαφορά είναι αισθητή, τα πράγματα είναι φέτος καλύτερα σε πολλούς τομείς. Υπάρχει καλή ατμόσφαιρα και αυτό βγαίνει και στις προπονήσεις, παρά την κούραση που υπήρξε λόγω της έντασης των δύο πρώτων ημερών».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα