ΠΑΟΚ: Το πρώτο «μπρα ντε φερ» Βεζυρτζή – Αρνεσεν

ΠΑΟΚ: Το πρώτο «μπρα ντε φερ» Βεζυρτζή – Αρνεσεν

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Το πρώτο «μπρα ντε φερ» Βεζυρτζή – Αρνεσεν

bet365

Το 2015 κλείνει με τον ΠΑΟΚ χωρισμένο σε… στρατόπεδα. Βεζυρτζής ή Αρνεσεν; Μόνον ο Ιβάν Σαββίδης ξέρει! Αγνωστο αν θα «κλείσει» σήμερα ο Γκαλίτσιος…

Η περίπτωση απόκτησης του Γιώργου Γκαλίτσιου είναι απλά η αφορμή για να βγει στην επιφάνεια η διαφορετικότητα στη σκέψη και στη φιλοσοφία των δύο ανδρών. Δεν είναι κακό, ούτε και πρέπει να συμπίπτουν οι απόψεις ενός παράγοντα που μεγαλούργησε στις δεκαετίες του ’80 και του ’90, είναι ΠΑΟΚτσής από τα γεννοφάσκια του, με αυτές ενός πρώην ποδοσφαιριστή με τεράστια καριέρα, που συνεχίζει τα τελευταία χρόνια να είναι ανάμεσα στα top ονόματα των αθλητικών διευθυντών.

Όμως, αυτοί οι δύο (διαφορετικοί) άνθρωποι θα πρέπει να καθίσουν και να συνεννοηθούν μεταξύ τους για το καλό της ομάδας που υπηρετούν και γιατί αυτό προφανώς θέλει και ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος και τους έβαλε μαζί στο ίδιο τμήμα.

Η μεταγραφή του Γκαλίτσιου δεν θα χαλάσει, αν χαλάσει, επειδή αντέδρασε ο κόσμος. Αυτά δεν υπάρχουν στον ΠΑΟΚ του Σαββίδη. Η ολοκλήρωση ή μη της μεταγραφής, όμως, θα αναδείξει τον νικητή στην πρώτη άτυπη «μονομαχία»: Βεζυρτζής ή Άρνεσεν, Άρνεσεν ή Βεζυρτζής.

Από την μια πλευρά έχουμε τη δεδομένη επιθυμία του Δανού αθλητικού διευθυντή να ολοκληρωθεί η απόκτηση του 29χρονου αμυντικού. Αυτό άλλωστε έχουν πει τόσο ο Τούντορ, όσο και ο Λέκο, οι οποίοι πριν από ένα μήνα άνοιξαν το θέμα Γκαλίτσιου. Πιστεύουν ότι θα βοηθήσει στα πλάνα της ομάδας.

Από την άλλη έχουμε την άποψη του Νίκου Βεζυρτζή (που έμαθε τελευταίος για την περίπτωση Γκαλίτσιου…) ο οποίος εκφράζει αντιρρήσεις και πιστεύει ότι ένας ποδοσφαιριστής με 8 μήνες αγωνιστικής απραξίας, που θα κοστίσει κοντά στις 500.000 ευρώ για τους επόμενους 18 μήνες, δεν μπορεί να είναι αυτός που θα έρθει και θα ενισχύσει άμεσα την ομάδα.

Την απόφαση καλείται να πάρει ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος όταν ενημερώθηκε ήταν θετικός για τον ποδοσφαιριστή. Όμως, απ’ ότι αποφασίσει θα δείξει και ποιον στηρίζει.

Η απόφαση Σαββίδη θα δείξει ποιος έχει το πάνω χέρι (και) στα μεταγραφικά ζητήματα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ…

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα