«Διαπραγματεύσεις Ολυμπιακού-Σταντάρ για Ντοσεβί»

«Διαπραγματεύσεις Ολυμπιακού-Σταντάρ για Ντοσεβί»

Γιάννης Γεωργόπουλος
«Διαπραγματεύσεις Ολυμπιακού-Σταντάρ για Ντοσεβί»

bet365

Σε συζητήσεις με τον Ολυμπιακό για την παραμονή του Ματιέ Ντοσεβί βρίσκεται η Σταντάρ Λιέγης σύμφωνα με τον βελγικό Τύπο.

Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις του Ματιέ Ντοσεβί με τα χρώματα της Σταντάρ Λιέγης οδηγούν στην επίσπευση των διαδικασιών για την παραμονή του Τογκολέζου άσου στο Βέλγιο.

Όπως τονίζεται, η Σταντάρ Λιέγης βρίσκεται ήδη σε επαφές με τον Ολυμπιακό προκειμένου να καθοριστεί το ακριβές ύψος των οικονομικών ανταλλαγμάτων που απαιτούνται.

Οι Βέλγοι υπολογίζουν πως οι διαπραγματεύσεις θα ξεκινήσουν τις 500.000 ευρώ και σε καμία περίπτωση δεν θα ξεπεράσουν τα 2 εκατ. ευρώ!

Η διορία που έχουν δώσει οι πρωταθλητές Ελλάδας είναι μέχρι τον επόμενο Μάρτιο, αλλά θα πρέπει οι Βέλγοι να έρθουν σε συμφωνία και με τον μάνατζερ του Ντοσεβί.

Ο τελευταίος σε 18 ματς έχει πετύχει 4 γκολ, ενώ έχει μοιράσει 8 ασίστ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα