Μια μπάλα μπορεί να αλλάξει τον κόσμο! (gTV)

Μια μπάλα μπορεί να αλλάξει τον κόσμο! (gTV)

Δημήτρης Ρούσσος
Μια μπάλα μπορεί να αλλάξει τον κόσμο! (gTV)

bet365

Η κάμερα του gTV βρέθηκε το απόγευμα της Τρίτης (29/12) στο φιλικό παιχνίδι μεταξύ της Εθνικής Αστέγων και της Α.Ε.Κ στο ΟΑΚΑ, όπου παίκτες, αθλητές και θεατές έβαλαν ένα γκολ ανθρωπιάς και αλληλέγγυης!

Η σπουδαία πρωτοβουλία της Περιφέρειας Αττικής και της ΠΑΕ ΑΕΚ μάζεψε τον κόσμο την Τρίτη στο Ολυμπιακό Στάδιο, όπου η "Ένωση" έδωσε φιλικό με την Εθνική Αστέγων και κέρδισε με 6-1. Η κάμερα του gTV βρέθηκε στο γήπεδο, κατέγραψε τη γιορτινή ατμόσφαιρα αλληλεγγύης, πανηγύρισε -κυρίως- το γκολ των παικτών της Εθνικής Αστέγων και μίλησε με τους πρωταγωνιστές!

Χρήστος Αραβίδη και Κυριάκος Ανδρεόπουλος μίλησαν από πλευράς ΑΕΚ και ο σκόρερ του φιλικού, Αντώνης Ταφίλης και Σουλεϊμάν Γουαταρά, για τον οποίο άνοιξε ο δρόμος για το επαγγελματικό ποδόσφαιρο μέσω της Εθνικής Αστέγων, από την πλευρά των μεγάλων «νικητών» της χθεσινής αναμέτρησης!

Θυμηθείτε εδώ το θέμα του gazzetta.doc για την Εθνική Αστέγων πριν από λίγο καιρό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα