«Στην Ελλάδα για να μείνει ο Καμπιάσο»

«Στην Ελλάδα για να μείνει ο Καμπιάσο»

Gazzetta team
«Στην Ελλάδα για να μείνει ο Καμπιάσο»

bet365

Ο πατέρας του ΕστέμπανΚαμπιάσο δήλωσε σε Μέσο της Αργεντινής ότι ο μέσος του Ολυμπιακού έχει το μυαλό του στην παραμονή του στο Λιμάνι.

Ουκ ολίγα δημοσιεύματα έχουν γραφτεί για την επιστροφή του Καμπιάσο στην Αργεντινή, για λογαριασμό της Ροζάριο Σεντράλ. Ωστόσο, ο πατέρας του μέσου των νταμπλούχων Ελλάδας, Κάρλος, ξεκαθάρισε ότι ο γιος του έρχεται στην Ελλάδα με σκοπό να μείνει στο Λιμάνι μέχρι το Δεκέμβριο του 2016 όπου και εκπνέει το συμβόλαιό του.

Συγκεκριμένα είπε:

«Ξέρω ότι έχει μεγάλη φιλία με τον προπονητή της Ροζάριο (Κουντέτ), αλλά η αλήθεια είναι ότι κανείς δεν μου έχει τηλεφωνήσει. Ο γιος μου είναι στην πτήση για Ελλάδα, να γυρίσει στον Ολυμπιακό, με τον οποίο έχει συμβόλαιο μέχρι το Δεκέμβριο του 2016 (σ.σ αυτό ακούγεται για πρώτη φορά, μιας και ήταν γνωστό για συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι). Στο ποδόσφαιρο ξέρουμε ότι αυτό που σήμερα είναι απίθανο, αύριο μπορεί να είναι πιθανό. Δεν αποκλείω τίποτα. Ξέρω ότι ο Εστέμπαν βλέπει να συνεχίζει την καριέρα του στην Ευρώπη, αλλά αυτό μπορεί αύριο να αλλάξει. Κανείς δεν ξέρει. Η Ροζάριο είναι μια ομάδα που ελκύει κάθε ποδοσφαιριστή, ειδικά αν παίζει στο Κόπα Λιμπερταδόρες. Στην Ελλάδα πάει με το μυαλό να συνεχίσει να παίζει εκεί. Κι αυτό είναι το πιο πιθανό».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα