Το... εμπόδιο του Φινμπόγκασον και η Bundesliga

Το... εμπόδιο του Φινμπόγκασον και η Bundesliga

Δημήτρης Τομαράς
Το... εμπόδιο του Φινμπόγκασον και η Bundesliga

bet365

O Άλφρεντ Φινμπόγκασον συνεχίζει να έχει την πρόθεση να εξαντλήσει κάθε πιθανότητα για την επόμενή του ομάδα. Ποιο το βασικό... εμπόδιο και οι τρεις... μνηστήρες από Γερμανία.

Από το Gazzetta.gr είχατε ενημερωθεί εκτενώς και από την πρώτη στιγμή για τα δεδομένα για τον Φινμπόγκασον για Γερμανία και Σκωτία.

Ο διεθνής Ισλανός επιθετικός βλέποντας πως ο χρόνος του στον Ολυμπιακό δεν είναι ο ανάλογος συνεχίζει να δείχνει την πρόθεση να βρει έναν άλλον σύλλογο. Η πιο μεγάλη του ελπίδα είναι η Bundesliga.

Εκεί που σαφώς και υπάρχει η Βέρντερ Βρέμης - όπως σας γράψαμε από την πρώτη στιγμή - και σύμφωνα με νεότερες πηγές η Άουγκσμπουργκ και ακόμα μία ομάδα της πρώτης κατηγορίας.

Υπάρχει όμως μία πολύ σημαντική παράμετρος που προκύπτει από την τελευταία πληροφόρηση από την Ισλανδία. Ο Ολυμπιακός έχει καταβάλλει ήδη στην Ρεάλ Σοσιεδάδ όλο το φετινό... ενοίκιο για τον παίκτη. Οπότε για να τον κάνει κάποιος δικό του θα πρέπει να... αποζημιώσει και τον πειραϊκό σύλλογο για το υπόλοιπο της σεζόν. Ένα ιδιαίτερα σημαντικό... εμπόδιο αυτήν την στιγμή...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα