Ο ΠΑΟΚ κοιτάζει έντονα για Γκαλίτσιο!

Ο ΠΑΟΚ κοιτάζει έντονα για Γκαλίτσιο!

Ο ΠΑΟΚ ψάχνει λύση για την αμυντική γραμμή του, ο Γιώργος Γκαλίτσιος ομάδα για να επιστρέψει στην Ελλάδα και κάπως έτσι προέκυψε το (προχωρημένο) φλερτ..

Ο ΠΑΟΚ κοιτάζει έντονα για Γκαλίτσιο!

Ο «Δικέφαλος», όπως έγραψε το Gazzetta.gr, ψάχνεται για να καλύψει τα όποια κενά έχουν εντοπιστεί στην αμυντική γραμμή και η περίπτωση του Έλληνα αμυντικού, που από το καλοκαίρι έχει μείνει χωρίς ομάδα, απασχολεί τις τελευταίες ημέρες, ειδικά μετά τον τραυματισμό του Δημήτρη Κωνσταντινίδη.

Με την επιστροφή του Φρανκ Αρνεσεν την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη θα γίνει η τελική κουβέντα και με τον Νίκο Βεζυρτζή προκειμένου να αποφασιστεί αν θα προχωρήσει ο ΠΑΟΚ ή όχι στην απόκτησή του.

Αν κάτι προβληματίζει είναι μόνον η αγωνιστική απραξία του 29χρονου αμυντικού, ο οποίος έπαιξε για τελευταίο φορά τον περασμένο Μάιο και μετά το τέλος του συμβολαίου του με τη Λόκερεν έκανε ατομικές προπονήσεις,

Υστερα από μια διαδρομή «Λάρισα – Ολυμπιακός – Πανιώνιος», ο Γιώργος Γκαλίτσιος αποφάσισε το 2011 να βγει στο εξωτερικό βρίσκοντας συμβόλαιο στο Βέλγιο και στη Λόκερεν με την οποία μέτρησε σε γεμάτες χρονιές, 137 συμμετοχές και 1 γκολ.

 

Best of internet