Κάρλος Καμπιάσο: «Ο γιος μου προστατεύει την καριέρα του παίζοντας στην Ευρώπη»

Κάρλος Καμπιάσο: «Ο γιος μου προστατεύει την καριέρα του παίζοντας στην Ευρώπη»

Δημήτρης Τομαράς
Κάρλος Καμπιάσο: «Ο γιος μου προστατεύει την καριέρα του παίζοντας στην Ευρώπη»

bet365

Ο Κάρλος Καμπιάσο, πατέρας και μάνατζερ του έμπειρου άσου του Ολυμπιακού, μίλησε για την προοπτική της επιστροφής του γιού του στην Αργεντινή.
Στην εφημερίδα Ovacion έκανε δηλώσεις ο πατέρας και ατζέντης του Αργεντινού χαφ, Κάρλος Καμπιάσο. Παρότι επισήμανε πως ο Εστέμπαν προστατεύει την καριέρα του συνεχίζοντας να παίζει στην Ευρώπη, άφησε ένα... παράθυρο για τον επαναπατρισμό του για την Ροζάριο Σεντράλ ή άλλη ομάδα. Πολύ μικρό όμως...
«Υπάρχει μια βαθιά σχέση μεταξύ του Καμπιάσο και του Κουντέτ (σ.σ. τεχνικός της Ροζάριο Σεντράλ). Γνωρίζονται από την εποχή που είχαν βγει πρωταθλητές στην Ρίβερ Πλέιτ. Η πραγματικότητα είναι πως κανένας δεν έχει μιλήσει μαζί μου έως τώρα από την Ροζάριο.
Δεν έχω κάποια επικοινωνία. Ο γιος μου επιστρέφει στην Ελλάδα για να ενσωματωθεί ξανά με τον Ολυμπιακό με τον οποίο έχει συμβόλαιο ως τον Δεκέμβριο του 2016. Όμως στο ποδόσφαιρο κάτι που φαντάζει και μοιάζει αδύνατο σήμερα, μπορεί να είναι δυνατόν να συμβεί αύριο. Μπορεί να γίνει αύριο. Δεν αποκλείω τίποτα.
Αυτό που ξέρω είναι ότι ο Εστέμπαν προστατεύει την καριέρα του συνεχίζοντας να αγωνίζεται στην Ευρώπη, αλλά αυτό ενδέχεται ακόμα και να αλλάξει, ποτέ δεν ξέρεις. Η Ροζάριο Σεντράλ αποτελεί δέλεαρ για κάθε ποδοσφαιριστή και ακόμη περισσότερο αν συμμετέχει στο Κόπα Λιμπερταδόρες. Παρόλα αυτά, ο γιος μου πήγε στην Ελλάδα με τη σκέψη να παίξει εκεί. Οπότε είναι δύσκολο να τον ξαναδούμε εδώ», τόνισε σχετικά ο πατέρας του Καμπιάσο.
Στο ίδιο ρεπορτάζ άνθρωπος από το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή εξηγεί πως ο Καμπιάσο δεν πρόκειται να γυρίσει στην Αργεντινή, επειδή επιθυμεί τα παιδιά του να μεγαλώσουν στην Ευρώπη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα