Καρυπίδης στο gazzetta.gr: «Κάτι πολύ μεγάλο και δυνατό για τον Άρη»

Καρυπίδης στο gazzetta.gr: «Κάτι πολύ μεγάλο και δυνατό για τον Άρη»

Απόστολος Παγώνης
Καρυπίδης στο gazzetta.gr: «Κάτι πολύ μεγάλο και δυνατό για τον Άρη»

bet365

Η αδερφή του Θεόδωρου Καρυπίδη, Ειρήνη, θα ταξιδεύσει αύριο (30/12) στην Αμερική για να συζητήσει το ενδεχόμενο συνεργασίας με ομογενή επιχειρηματία. Τι δηλώνει στο gazzetta.gr ο διοικητικός ηγέτης των «κίτρινων».

Οι εξελίξεις τρέχουν στον Άρη με αφορμή το ενδιαφέρον ομογενή επιχειρηματία με έδρα την Νέα Υόρκη. Η αδελφή του Θόδωρου Καρυπίδη, Ειρήνη, θα αναχωρήσει αύριο (30/12) για την Αμερική προκειμένου να συζητήσει με τον Ελληνοαμερικάνο επιχειρηματία την προοπτική επενδύσεων στην Ελλάδα. Οι επαφές έχουν ξεκινήσει εδώ και ένα μήνα και αποφασίστηκε να γίνει το ταξίδι αυτό προκειμένου να τεθεί στο τραπέζι λεπτομερώς αυτό το ενδιαφέρον από την άλλη άκρη του Ατλαντικού. Ο ομογενής επιχειρηματίας, ενδιαφέρεται να συμπράξει μαζί με τον Θοδωρή Καρυπίδη στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της νέας ΠΑΕ Άρης το ερχόμενο καλοκαίρι. Αν ολοκληρωθεί θετικά αυτή η προοπτική τότε τα δεδομένα θα αλλάξουν ριζικά, με τον Άρη να αποκτά ένα πολύ ισχυρό επενδυτικό δίδυμο.

Για το θέμα δήλωσε ο έφορος του Άρη στο gazzetta.gr: «Δουλεύουμε για την επόμενη σεζόν, πάμε να φτιάξουμε κάτι πολύ μεγάλο και δυνατό για τον Άρη».

Για την ώρα ακόμη δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες πληροφορίες για το προφίλ του εν λόγω ανθρώπου για ευνόητους λόγους. Παράλληλα, η Ειρήνη Καρυπίδη κατά την παραμονή της στην Αμερική θα έχει ραντεβού με την ομογένεια αλλά και με μέλη του κογκρέσου, ενόψει της καλοκαιρινής περιοδείας που έχει στα σκαριά το ποδοσφαιρικό τμήμα του Άρη στις ΗΠΑ.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα