Έρικ Σάμπο: «Άλλαξε η ζωή μου το 2015»

Έρικ Σάμπο: «Άλλαξε η ζωή μου το 2015»

Σταύρος Σουντουλίδης
Έρικ Σάμπο: «Άλλαξε η ζωή μου το 2015»

bet365

Μέσα σ’ ένα χρόνο τα έζησε όλα: Αρχηγός στα 23 του, μεταγραφή εκτός Σλοβακίας, πρόκριση στα τελικά του Euro μπαμπάς… Ε, το λες και τέλειο το 2015 για τον Ερικ Σάμπο…

Εχοντας δίπλα του τον «φύλακα άγγελό» του, τον Ρόμπερτ Μακ, ο Σλοβάκος μέσος μίλησε για τις πρώτες εμπειρίες μακριά από τη χώρα του, τις συνθήκες στην Ελλάδα και τους στόχους που έχει για το 2016.

«Ήρθα στον ΠΑΟΚ για να δουλέψω και να διεκδικήσω μια θέση στην ομάδα, πιστεύω ότι στο μέλλον θα είμαι ακόμη καλύτερος», εξήγησε ο Σάμπο και παραδέχθηκε το πρόβλημα προσαρμογής που αντιμετώπισε τους πρώτους μήνες στη Θεσσαλονίκη. «Για μένα είναι δύσκολο αφού για πρώτη φορά έπαιξα μακριά από την πατρίδα μου, το πρώτο εξάμηνο ήταν προσαρμογής για μένα για αυτό και πιστεύω ότι θα τα πάω καλύτερα στη συνέχεια».

Ο συμπατριώτης του, Ρόμπερτ Μακ, έκανε και κάνει ότι μπορεί προκειμένου να αισθανθεί καλύτερα στη νέα του ομάδα. Άλλωστε, πλέον, η σύζυγός του και ο νεογέννητος γιος του βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη και τα πράγματα εξελίσσονται πολύ καλύτερα σε σχέση με τους πρώτους μήνες. «Για μένα είναι σημαντικός ο ερχομός του γιου μου και ότι πλέον η οικογένεια μου είναι εδώ. Έκλεισε καλά για μένα η χρονιά αφού πήρα την μεταγραφή στον ΠΑΟΚ και έτσι είμαι ευτυχισμένος. Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί βρίσκομαι σε μια οικογένεια αφού έτσι νιώθω την ομάδα. Υπάρχει άριστο κλίμα και όλοι είμαστε ενωμένοι και φίλοι στα αποδυτήρια».

Ο Ερικ Σάμπο θεωρεί ότι «η ομάδα χρειάζεται χρόνο, είναι ακόμη στη φάση της δημιουργίας, με τόσους πολλούς νέους ποδοσφαιριστές που ήρθαν το καλοκαίρι, αλλά σε σχέση με τις υπόλοιπες διεκδικήτριες της 2ης θέσης φαινόμαστε καλύτεροι» και πως η κατάκτηση του κυπέλλου είναι κάτι που πρέπει να το βλέπουν στον ΠΑΟΚ «παιχνίδι με παιχνίδι», γιατί «μόνο έτσι θα φτάσουμε στον τελικό», ενώ αναφέρθηκε και στην συμμετοχή της εθνικής Σλοβακίας στο Euro της Γαλλίας: «Για να πάω στο Euro, πρέπει να παίζω, αφού μέσα από τον ΠΑΟΚ θα μπορέσω να κερδίσω μια θέση στην Εθνική Σλοβακίας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα