ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Καμία μεταγραφή»

ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Καμία μεταγραφή»

Δημήτρης Τομαράς
ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Καμία μεταγραφή»

bet365

Από την ΠΑΕ Ολυμπιακός πήραν για ακόμη μια φορά επίσημη θέση λέγοντας πως δεν υπάρχει κανένα θέμα για Μιραλάς αλλά όπως και για καμία άλλη περίπτωση.

Το είχαν τονίσει και προ ημερών. Ωστόσο και το βράδυ της Δευτέρας πήραν εκ νέου θέση. Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού διέψευσαν όλα τα μεταγραφικά σενάρια που κυκλοφορούν. Μάλιστα τόνιζαν πως δεν θα γίνει καμία μεταγραφή τον Γενάρη!

«Δεν θα γίνει καμία μεταγραφή τον Γενάρη, οπότε τα περί Μιραλάς και άλλα μυθεύματα δεν ισχύουν», έλεγαν επίσημα χείλη της ΠΑΕ για τα όσα έχουν κυκλοφορήσει τις τελευταίες μέρες. Ωστόσο προσέθεταν πως «θα υπάρχουν σίγουρα απομακρύνσεις και ξεκαθάρισμα του ρόστερ σύμφωνα με τις επιθυμίες του Μάρκο Σίλβα». Εξάλλου αναμένεται και σχετική συνάντηση (σ.σ. Σίλβα και ανθρώπων της διοίκησης) την Τρίτη.

Όπερ σημαίνει πως ο Ολυμπιακός θα έχει έναν... ήσυχο μεταγραφικό Γενάρη μετά και την ξεκάθαρη διάψευση των ανθρώπων της ομάδας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα