Προπόνηση και εισιτήρια για Βέροια στον ΠΑΣ Γιάννινα

Προπόνηση και εισιτήρια για Βέροια στον ΠΑΣ Γιάννινα

Στις προπονήσεις επέστρεψαν οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα την Δευτέρα, με την ΠΑΕ να ανακοινώνει και τα εισιτήρια για το παιχνίδι με την Βέροια.

Προπόνηση και εισιτήρια για Βέροια στον ΠΑΣ Γιάννινα

Η προετοιμασία για το επερχόμενο παιχνίδι κόντρα στη Βέροια ξεκίνησε στον ΠΑΣ με ένα πρόγραμμα που προέβλεπε ασκήσεις γενικής δύναμης με στοιχεία ιδιοδεκτικότητας.

Απόντες ήταν οι Τσάβες, Ίλιτς οι οποίοι συνεχίαζουν το πρόγραμμα αποκατάστασης τους, ενώ ο Φόνσι έκανε ατομικό.

Επόμενη προγραμματισμένη προπόνηση αύριο στις 12:00.

Επίσης, η ΠΑΕ ανακοίνωσε και τα εισιτήρια για το παιχνίδι με την Βέροια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ξεκινά από σήμερα η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα κόντρα στη Βέροια. Οι φίλοι της ομάδας μπορούν να τα προμηθευτούν από τα γραφεία της ΠΑΕ τις ακόλουθες ημέρες και ώρες:

Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη από τις 10:00 έως τις 17:00, Πέμπτη από τις 10:00 έως 14:00.

Επίσης οι φίλοι του ΠΑΣ μπορούν να αγοράσουν το εισιτήριο τους από το www.viva.gr. Το Σάββατο 2/1, το εκδοτήριο του γηπέδου θα λειτουργήσει από τις 11:00 έως την ώρα έναρξης του αγώνα.

Τιμές Εισιτηρίων:

ΚΑΝΟΝΙΚΑ

Θύρες 3Α, 4, 6Α & 6Γ - 15€

Θύρα 3VIP 20€

Θύρες 9Α, 9Β & 10 - 10€

ΠΑΙΔΙΚΑ

Θύρες 6Α & 6Γ - 5€

Θύρες 9Α &9Β - 5€

Λόγω αλλαγής του συστήματος έκδοσης εισιτηρίων, θα θέλαμε να επιστήσουμε την προσοχή των φίλων της ομάδος μας και να τους παρακαλέσουμε να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους εγκαίρως, για την αποφυγή προβλημάτων την ημέρα του αγώνα.

Τέλος σύμφωνα με τον νέο αθλητικό νόμο και την ΚΥΑ (20\08\2015), σχετικά με την "ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ, ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟ ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ '', για την αγορά του εισιτηρίου είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ ο αριθμός  ΑΜΚΑ του φιλάθλου υπέρ του οποίου εκδίδεται».

Best of internet