Αήττητος στο «Καραϊσκάκης» το 2015 ο Ολυμπιακός

Αήττητος στο «Καραϊσκάκης» το 2015 ο Ολυμπιακός

Gazzetta team
Αήττητος στο «Καραϊσκάκης» το 2015 ο Ολυμπιακός

bet365

Ο Ολυμπιακός μετράει 16 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια στο «Γ. Καραϊσκάκης» στη Super League, τη χρονιά που ολοκληρώνεται.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός κάνει τον απολογισμό για τη σεζόν που φεύγει.

Αναλυτικά το θέμα που αναδεικνύει μετρώντας 16 νίκες σε 16 ματς:

Πριν από λίγες ημέρες το www.olympiacos.org έψαξε και βρήκε τα εντός έδρας αποτελέσματα των κορυφαίων ομάδων στα 20 καλύτερα πρωταθλήματα από το 2004 μέχρι και σήμερα, επιβεβαιώνοντας με αυτόν τον τρόπο ότι το «Γεώργιος Καραϊσκάκης» είναι το κορυφαίο κάστρο της Ευρώπης! Ο Ολυμπιακός μας έχει τους λιγότερους χαμένους βαθμούς εντός έδρας από οποιαδήποτε άλλη ομάδα και επιβεβαιώνει ότι ο κόσμος του είναι ένας αληθινός 12ος παίκτης χάρη στον οποίο δημιουργούνται τέτοιες σπουδαίες επιδόσεις.

Κορυφαίες ομάδες της Γηραιάς Ηπείρου έχουν υποκλιθεί στον Ναό. Λίγες είναι αυτές που έχουν καταφέρει να φύγουν… αλώβητες. Ελάχιστες είναι οι ελληνικές που κατάφεραν να γευτούν την χαρά της νίκης στο Φάληρο. Πιο συγκεκριμένα, το ημερολογιακό έτος 2015, η ομάδα μας είναι αήττητη στο «σπίτι» της στο Πρωτάθλημα της Super League. Σε 16 παιχνίδια μετράει ισάριθμες νίκες, κάτι που αποδεικνύει πολλάκις ότι το «Γ. Καραϊσκάκης» αποτελεί πραγματικό φρούριο και στις εγχώριες διοργανώσεις!

Ειδικά στο πρώτο μισό του φετινού πρωταθλήματος, ο Ολυμπιακός μας έγραψε ιστορία ολοκληρώνοντας έναν γύρο με 15 νίκες σε ισάριθμους αγώνες. Ο Θρύλος ξεπέρασε το ρεκόρ της θρυλικής ομάδας του Μάρτον Μπούκοβι, η οποία μετρούσε 11 νίκες σε 11 ματς. Το www.olympiacos.org σας θυμίζει τις σημαντικότερες νίκες της ομάδας μας, τη χρονιά που σε λίγα 24ώρα θα εκπνεύσει. Πριν όμως, ξεκινήσουμε να… φρεσκάρουμε τη μνήμη σας από τις νίκες που ξεχωρίζουν, να σημειωθεί ότι η ομάδα μας είναι αήττητη και στη διοργάνωση του Κυπέλλου Ελλάδος μέσα στο 2015 στην έδρα μας. Μάλιστα το εντυπωσιακό 8-0 επί του Τύρναβου στις 28 Ιανουαρίου, είναι αυτό που ξεχωρίζει!

Στις 19 Απριλίου η ομάδα μας επικράτησε με 4-0 του Λεβαδειακού και εξασφάλισε και μαθηματικά την κατάκτηση του 42ου Πρωταθλήματος της Ιστορίας του. Επόμενο… θύμα του Θρύλου, η Καλλονή στις 3 Μαΐου. Σε ένα ματς-γιορτή όπου μετά το τέλος του, ακολούθησε η… καθιερωμένη φιέστα εορτασμού ενός ακόμα τροπαίου. Ο Ολυμπιακός μας νίκησε με 5-0 και «χόρτασε» τον κόσμο του με πολλά γκολ και θέαμα.

Η Vistabet σου επιστρέφει το ποντάρισμά σου σε περίπτωση που καταλογιστεί κόκκινη κάρτα στο ματς της Γουέστ Χαμ με τη Σαουθάμπτον.

Με 5-1 νίκησαν στις 26 Σεπτεμβρίου τον ΠΑΣ Γιάννινα οι Πειραιώτες και αυτή είναι και η μεγαλύτερη επικράτησή τους τη φετινή σεζόν στο «Γ. Καραϊσκάκης». Στις 17 Οκτωβρίου η ΑΕΚ ήρθε να προστεθεί στη λίστα με τα… θύματα των «ερυθρόλευκων», καθώς ο Θρύλος μας τη «διέλυσε» με 4-0! Κλείνοντας την αναφορά μας στις σημαντικότερες νίκες της ομάδας μας το 2015, δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε τη νίκη επί του Παναιτωλικού με 1-0 στις 13 Δεκεμβρίου, που ήταν και το τελευταίο παιχνίδι του Ολυμπιακού μας στον Ναό και έκλεισε με το απόλυτο σερί.

Στόχος της νέας χρονιάς: το κάστρο μας να παραμείνει απόρθητο και η ομάδα μας να συνεχίσει με τον ίδιο εντυπωσιακό τρόπο το νικηφόρο της σερί στο Πρωτάθλημα της Super League.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα