Ήταν ένα βήμα από τη Γουέστ Χαμ ο Μπενίτεθ!

Κώστας Ζάλιαρης
Ήταν ένα βήμα από τη Γουέστ Χαμ ο Μπενίτεθ!

bet365

Η Ρεάλ Μαδρίτης μάλλον δεν δικαιώθηκε όταν έσπευσε το καλοκαίρι να... «κλέψει» τον Μπενίτεθ, αφού έγινε γνωστό ότι εκείνος είχε συμφωνήσει σε όλα με τη Γουέστ Χαμ προτού υπογράψει στη «βασίλισσα»!

Λίγους μήνες μετά την πρόσληψή του, ο Ράφα Μπενίτεθ ξέρει πλέον πως σε κάθε παιχνίδι «παίζει» το κεφάλι του και πως η θέση του στην άκρη του πάγκου των «μερένχες» μόνο ασφαλής δεν είναι.

Ο εκ των μεγάλων αφεντικών της Γουέστ Χαμ, Ντέιβιντ Σάλιβαν, αποκάλυψε πως το καλοκαίρι και προτού τελικά τα «σφυριά» απευθυνθούν στον Σλάβεν Μπίλιτς και πραγματοποιήσουν εξαιρετικό ξεκίνημα στην Πρέμιερ Λιγκ, είχαν συμφωνήσει σε όλα με τον Ράφα Μπενίτεθ και αυτό που απέμενε ήταν να υπογράψει...

Επειτα από πέντε συνεχόμενες ισοπαλίες στην Premier League, η Γουέστ Χαμ θέλει να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα. Σε απόδοση 2.90 στην Interwetten βρίσκεται η νίκη των «Σφυριών» κόντρα στη Σαουθάμπντον.

Παρ' όλα αυτά, εμφανίστηκε η Ρεάλ και όλα τελείωσαν πολύ γρήγορα, με τη «βασίλισσα» να δελεάζει πολύ περισσότερο τον Ισπανό προπονητή, όμως εκείνος βρίσκεται έπειτα από μόλις μερικούς μήνες σε πολύ δύσκολη θέση...

 

LA LIGA Τελευταία Νέα