Έγκριση για ... Μέσι στη Σίτι!

Κώστας Ζάλιαρης
Έγκριση για ... Μέσι στη Σίτι!

bet365

Ποσό που όμοιό του αδυνατεί να προσφέρει ακόμα και η Μπαρτσελόνα είναι έτοιμη να παρουσιάσει η Μάντσεστερ Σίτι στον Λιονέλ Μέσι για να τον πάρει στο «Etihad»!

Δημοσίευημα της «MundoDeportivo» αναφέρει πως ο Σεΐχης Μανσούρ, το μεγάλο αφεντικό των «πολιτών», περνάει στην πράξη όσον αφορά τον πόθο του για να δει τον Αργεντινό «μάγο» ντυμένο με τη γαλάζια φανέλα της ομάδας του και γι' αυτό φρόντισε να εγκριθεί η... αστρονομική προσφορά προς τον Μέσι για να γίνει σωστή και άκρως δελεαστική κρούση.

Το ποσό που θέλει να προσφέρει η Σίτι στον ποδοσφαιριστή, ανέρχεται στα 27 εκατ.ευρώ ετησίως, ποσό κατά εφτά εκατομμύρια μεγαλύτερο από αυτό που λαμβάνει αυτή τη στιγμή στη Μπαρτσελόνα!

Η Vistabet σου προσφέρει bonus έως και 100 ευρώ για κάθε κερδισμένο στοίχημα στην αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Τσέλσι.

«Η Σίτι δεν θα απευθυνθεί στη Μπαρτσελόνα αν δεν δει “ζεστό” τον Μέσι στο ενδεχόμενο να εξεταστούν οι πιθανότητες για τη μεταγραφή» αναφέρει η «MundoDeportivo», ενώ τονίζει πως στο δεύτερο μισό του 2016 θα συζητήσει η πλευρά του Αργεντινού με τους «μπλαουγκράνα» για το μέλλον της συνεργασίας τους.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα