Μυστακίδης: «Ήταν μάθημα από τον Τούντορ»

Μυστακίδης: «Ήταν μάθημα από τον Τούντορ»

Gazzetta team
Μυστακίδης: «Ήταν μάθημα από τον Τούντορ»

bet365

Ο Γιάννης Μυστακίδης δεν πρόκειται να ξεχάσει το περιστατικό στη Βέροια με τον Ιγκόρ Τούντορ, τονίζοντας ότι ήταν μάθημα για εκείνον.

Ο μεσοεπιθετικός του Δικέφαλου, μίλησε στο Αθλητικό Metroplis 95,5:

Για την έως τώρα παρουσία του στον ΠΑΟΚ: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για την προσωπική μου παρουσία με την ομάδα. Κοιτάω να βελτιώνομαι και να βοηθάω τον ΠΑΟΚ. Μοιάζει με όνειρο, δεν είχα φανταστεί την εξέλιξη αυτή, είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό που ζω. Δείχνει να με εμπιστεύεται ο προπονητής και προσπαθεί μέσα από τη δουλειά να τον δικαιώνω».

Για την αλλαγή θέσης στα τελευταία ματς: «Έχω ωριμάσει περισσότερο στον τρόπο παιχνιδιού μου και το καταλαβαίνω. Το ότι παίζω σε διαφορετικές θέσεις σημαίνει ότι κάτι βλέπει ο προπονητής σε μένα και είναι σημαντικό. Είναι σημαντικό να αγωνίζομαι με παίκτες όπως ο Μπερμπάτοφ ή ο Κλάους αλλά και όλους τους άλλους ποδοσφαιριστές, που έχουν μεγάλη ποιότητα. Με βοηθάει να γίνομαι καλύτερος. Υπάρχει ανταγωνισμός και αυτό είναι σημαντικό».

Για το αν περίμενε κάτι περισσότερο από τον ΠΑΟΚ μέχρι τώρα: «Περίμενα κάτι παραπάνω, να είμαστε στην επόμενη φάση του Europa League και εύκολα στη δεύτερη θέση, διότι η ομάδα το αξίζει. Το ότι δεν το έχουμε πετύχει είναι αποτέλεσμα κάποιων άτυχων αποτελεσμάτων και κάποιων τραυματισμών. Αυτά τελείωσαν και προσπαθούμε μέσα από τη σκληρή δουλειά να πετύχουμε τους στόχους μας».

Για την νίκη επί της Ντόρτμουντ, αλλά και τον αποκλεισμό: «Μοιάζει με όνειρο ότι την κερδίσαμε εκεί και δε χάσαμε στην Τούμπα. Είναι περίεργο το ότι δεν περάσαμε, αλλά αποδείχθηκε ότι η Κράσνονταρ ήταν πολύ καλή ομάδα και φάνηκε από το ότι πέρασε την Ντόρτμουντ. Δεν κερδίσαμε τα δύο ματς με την Καμπάλα και αυτό ήταν το εμπόδιο για να περάσουμε τελικά».

Για τις απώλειες στο ελληνικό πρωτάθλημα: «Το επίπεδο των άλλων ομάδων έχει ανέβει και αυτό φαίνεται. Μας δυσκολεύουν αρκετά ενώ όταν παίζουμε τα ντέρμπι η ομάδα βλέπουμε ότι πατάει καλύτερα και κερδίζει πιο εύκολα. Όλοι οι αντίπαλοι είναι δύσκολοι. Οι οπαδοί μας είναι λογικό να θέλουν να βλέπουν καλό ποδόσφαιρο και να κερδίζουμε διότι αυτό είναι το DNA του ΠΑΟΚ. Πολλές φορές όμως παίζουμε καλά και δεν έρχονται τα αποτελέσματα, άλλες φορές γίνεται το αντίθετο. Αυτό πρέπει να το δούμε εμείς οι ποδοσφαιριστές».

Για τις ασίστ που δίνει, την εθνική, αλλά και το ότι ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στη Γερμανία: «Μου αρέσει το κάθετο και το επιθετικό ποδόσφαιρο και χαίρομαι αν οι πάσες μου μετουσιώνονται σε γκολ για να παίρνουμε θετικά αποτελέσματα. Σίγουρα κοιτάω το επόμενο βήμα στην εθνική και είναι ύψιστη τιμή για κάθε παίκτη να φοράει το εθνόσημο. Μακάρι να πραγματοποιήσω το όνειρο και της εθνικής ανδρών. Η Γερμανία ήταν σχολείο για μένα, για να μάθω καλύτερα το ποδόσφαιρο. Είχα ένα κίνητρο και είχα περισσότερο άγχος γιατί ήξερα ότι θα με βλέπουν οι παλιές μου ομάδες, αλλά δεν είχα πρόβλημα».

Για το επεισόδιο που είχε με τον Τούντορ στη Βέροια και το κλίμα στα αποδυτήρια: «Το ματς με τη Βέροια θα μου μείνει για πάντα, δε θα το ξεχάσω. Δεν με πρόσβαλε ο Τούντορ, το παίρνω σαν μάθημα αυτό, όπως έχω ξαναπεί. Είμαστε πολύ δεμένοι μεταξύ μας, παίκτες και προπονητές λύνουμε μόνοι μας τα εσωτερικά προβλήματα και είμαστε μια δυνατή ομάδα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα