Επιστροφή με τους γνωστούς απόντες για Πανθρακικό

Νίκος Τσιώκος
Επιστροφή με τους γνωστούς απόντες για Πανθρακικό

bet365

Οι παίκτες του Πανθρακικού επέστρεψαν στις προπονήσεις, με τους γνωστούς τραυματίες Τζάνη, Βάλτερ, Ηλιάδη να μένουν εκτός.

Διακοπές τέλος στον Πανθρακικό, καθώς με το... καλημέρα στο νέο έτος υπάρχει αγωνιστική. Οι ακρίτες επέστρεψαν σε ρυθμούς προπονήσεων την Κυριακή (27/12) και από το πρόγραμμα έμειναν εκτός οι γνωστοί τραυματίες Τζάνης, Βάλτερ, Ηλιάδης, με τους δύο τελευταίους να ακολουθούν ατομικό.

Οι υπόλοιποι έλαβαν κανονικά μέρος στις ασκήσεις ταχυδύναμης και τεχνικής με μπάλα για να χωριστούν εν συνεχεία σε δύο ομάδες και να δουλέψουν στην αμυντική και στην επιθετική τακτική που θα ακολουθήσουν στα τελειώματα των φάσων.

Έτσι, η προετοιμασία των ακριτών για την πρεμιέρα του δευτέρου γύρου κόντρα στον Αστέρα στην Τρίπολη θα συνεχιστεί με νέα προπόνηση τη Δευτέρα (28/12).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα