Πάμπλο Γκαρσία vs Μπερμπάτοφ στον ΠΑΟΚ!

Πάμπλο Γκαρσία vs Μπερμπάτοφ στον ΠΑΟΚ!

Απόστολος Παγώνης
Πάμπλο Γκαρσία vs Μπερμπάτοφ στον ΠΑΟΚ!

bet365

Μια άτυπη κόντρα αναπτύχθηκε ανάμεσα στους Πάμπλο Γκαρσία και Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ με φόντο τον ΠΑΟΚ. Πόσοι φίλαθλοι εμπιστεύτηκαν τον Ουρουγουανό πρώην σταρ της ομάδας και πόσοι τον σπουδαίο Βούλγαρο επιθετικό.

Μόλις ανακοινώθηκε η απόκτηση του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ οι πωλήσεις στις μπουτίκ του ΠΑΟΚ αυξήθηκαν κατακόρυφα. Οι περισσότεροι φίλαθλοι προτιμούν ν' αγοράσουν την φανέλα με το νούμερο 10. Ο Βούλγαρος επιθετικός μέχρι στιγμής μετράει 1.276 φανέλες. Όμως αυτό δεν είναι το ρεκόρ για την μπουτίκ του Δικεφάλου.

Αυτό το κατέχει ο Πάμπλο Γκαρσία ο οποίος στην δεύτερη του χρονιά στους Θεσσαλονικείς είχε αγγίξει, για το πρώτο εξάμηνο, τις 1600 πωλήσεις σε φανέλες. Ενώ συνολικά εκείνη μόνο την χρονιά είχε ξεπεράσει τα 3.000 κομμάτια. Αν θα καταφέρει ο Μπερμπάτοφ να ξεπεράσει τον Ουρουγουανό πρώην ποδοσφαιριστή θα φανεί το καλοκαίρι όταν θα τελειώνει το πρωτάθλημα και φυσικά η διαδικασία των play offs.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα