Σαλίνο: «Μεγάλη επιθυμία μου να συνεχίσω στον Ολυμπιακό»!

Σαλίνο: «Μεγάλη επιθυμία μου να συνεχίσω στον Ολυμπιακό»!

Σαλίνο: «Μεγάλη επιθυμία μου να συνεχίσω στον Ολυμπιακό»!

Ο Λεάντρο Σαλίνο επιβεβαίωσε με τις δηλώσεις του το ρεπορτάζ του Gazzetta.gr για το νέο συμβόλαιό του και το πόσο θέλει να μείνει στον Ολυμπιακό. Τι τόνισε για Europa.

Ο έμπειρος αμυντικός τόνισε στη NOVA για:
 
Το τι δεν θα ξεχάσει για το 2015: «Χωρίς αμφιβολία αυτό που μου έρχεται στο μυαλό είναι το Τσάμπιονς Λιγκ και το παιχνίδι στην έδρα της Άρσεναλ. Γιατί ήταν ένα παιχνίδι όπου κανένας δεν πίστευε πως θα το κερδίσουμε. Κανένας δεν πίστευε το αποτέλεσμα που θα ερχόταν. Όμως εμείς οι ποδοσφαιριστές και κάποιοι άνθρωποι πιστέψαμε ότι μπορούσε να έρθει και τα καταφέραμε. Ήταν πολύ σημαντικό το γεγονός ότι κερδίσαμε την Άρσεναλ στην έδρα της».
 
Τα όνειρά του για το 2016: «Φυσικά ονειρεύομαι να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα, όπως και πέρσι. Θέλω να επαναλάβουμε την επιτυχία μας και να προχωρήσουμε όσο πιο μακριά γίνεται στο Europa League.  Δεν υπάρχει αμφιβολία πως όλοι οιποδοσφαιριστές πιστεύουμε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Θέλουμε να τα καταφέρουμε. Επίσης, είχαμε πολύ καλή εικόνα σε έναν πολύ δύσκολο όμιλο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Κάτι που αποδεικνύει ότι έχουμε τις δυνατότητες να προχωρήσουμε όσο πιο κοντά γίνεται προς τον τελικό του Europa League.
 
Σε προσωπικό επίπεδο εύχομαι να συνεχίσω το ίδιο καλά. Να παίξω περισσότερα παιχνίδια. Εύχομαι να συνεχίσω στον Ολυμπιακό. Είναι μία μεγάλη επιθυμία που έχω και εύχομαι να πραγματοποιηθεί (σ.σ. θυμηθείτε εδώ το ρεπορτάζ του Gazzetta.gr που είχε γράψει πρώτο για το νέο συμβόλαιό του). Και η ομάδα να κατακτήσει το πρωτάθλημα, το Κύπελλο και να πάει όσο πιο μακριά γίνεται στο Europa League».
 
Τον κορυφαίο Έλληνα: «Είναι δύσκολο να ξεχωρίσω τον καλύτερο Έλληνα ποδοσφαιριστή του πρωταθλήματος. Όλοι γνωρίζουμε ότι στο ελληνικό πρωτάθλημα υπάρχουν πολλοί και καλοί Έλληνες ποδοσφαιριστές. Πολλοί από αυτούς βρίσκονται στον Ολυμπιακό αλλά και σε άλλες ομάδες. Επομένως είναι δύσκολο να ξεχωρίσω έναν».

Best of internet