ΠΑΟΚ: Στην κορυφή ο Μπερμπάτοφ (vid)

ΠΑΟΚ: Στην κορυφή ο Μπερμπάτοφ (vid)

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Στην κορυφή ο Μπερμπάτοφ (vid)

bet365

Τα καλύτερα βίντεο για το 2015 παρουσίασε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ όπου στην πρώτη θέση των φιλάθλων βρίσκεται η παρουσίαση του Βούλγαρου επιθετικού Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Πάνε περίπου τρία χρόνια από την έναρξη λειτουργίας του και πλέον αποτελεί μία από τις αγαπημένες, καθημερινές συνήθειες των απανταχού ΠΑΟΚτσήδων και όχι μόνο. Το PAOK TV φροντίζει να σας φέρνει όσο πιο κοντά στην αγαπημένη σας ομάδα και εσείς το αγκαλιάσατε και το 2015.

Το επίσημο κανάλι του συλλόγου στο You Tube καλύπτει κάθε θεατή και αθέατη πτυχή της καθημερινότητας του ΠΑΟΚ προσφέροντάς σας πλούσιο αποκλειστικό υλικό, συνεντεύξεις, παρασκήνια, ζωντανές συνεντεύξεις, μεταδόσεις αγώνων και training reports. Μέσα από το paokfc.gr και τα Social Media του ΠΑΟΚ μπορείτε να παρακολουθήσετε τα video που επιμελείται και… σκηνοθετεί ο άνθρωπος πίσω από την κάμερα, ο Πολύβιος Δημητριάδης.

Η στήλη Top Videos κάνει την ανασκόπηση της χρονιάς, λίγο πριν το 2015 αποτελέσει παρελθόν. Απόλυτος πρωταγωνιστής ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ αλλά και δύο βίντεο από την παρακάμερα του PAOK TV, η οποία έχει γίνει πλέον αγαπημένη συνήθεια μετά από κάθε παιχνίδι.Ας δούμε την πεντάδα με τα κορυφαία σε προβολές βίντεο για το 2015.

5. Οι πρώτες κινήσεις του Μπερμπάτοφ

Παρουσίαση, συνέντευξη κι έπειτα προπόνηση. Με τη φρενίτιδα Μπερμπάτοφ στην ακμή της, η πρώτη προπόνηση του Βούλγαρου επιθετικού έκανε τον γύρο του κόσμου και μπήκε στο repeat των φίλων της ομάδας.

4. Η παρακάμερα του ΠΑΟΚ-Μπρόντμπι

Όταν η κλήρωση έφερε την Μπρόντμπι ως αντίπαλο στα Play Offs του Europa League, δεν ήταν λίγοι αυτοί που τα έβαλαν με την τύχη της ομάδας και απογοητεύτηκαν. Οι παίκτες του Ίγκορ Τούντορ φρόντισαν να διώξουν κάθε ανησυχία, έπαιξαν καταπληκτικό ποδόσφαιρο και κατάφεραν να σκορπίσουν τους Δανούς και να εξασφαλίσουν την πρόκριση από το πρώτο ραντεβού. Ο ενθουσιασμός που σκόρπισε η εμφάνιση έκανε το βίντεο της παρακάμερας του PAOK TV με το παρασκήνιο του αγώνα ένα από τα most viewed βίντεο του έτους.

3. Η παρακάμερα του ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

Ήταν το πρώτο ντέρμπι της φετινής Super League και μάλιστα στην καυτή Τούμπα. Η ομάδα έδειξε χαρακτήρα και έφτασε σε μία σπουδαία ανατροπή κόντρα στην Ένωση. Το επίσημο κανάλι του ΠΑΟΚ στο YouTube κατέγραψε όλο το παρασκήνιο της μεγάλης αναμέτρησης σε ένα απολαυστικό βίντεο.

2. Το ντεμπούτο του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ

Όλοι περίμεναν με ανυπομονησία τη στιγμή που ο μεγάλος σταρ θα εμφανιζόταν στον αγωνιστικό χώρο με την Ασπρόμαυρη φανέλα. Το γήπεδο της Βέροιας θα μείνει στην ιστορία ως η έδρα που χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ . Το PAOK TV ήταν εκεί και κατέγραφε τις στιγμές.

1.Η παρουσίαση του Μπερμπάτοφ στην Τούμπα

Έχουν καθιερωθεί ως μεταγραφές αεροδρομίου. Επειδή ο εκάστοτε σταρ περνά την πύλη των αφίξεων και βλέπει ένα σωρό κόσμο σε κατάσταση αμόκ να ανάβει πυρσούς και να πέφτει πάνω στο αυτοκίνητο χτυπώντας το παρμπρίζ. Εικόνα που μάλλον τρομάζει παρά εντυπωσιάζει. Στην περίπτωση του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ , τα δεδομένα άλλαξαν.

Η κορυφαία μεταγραφή του καλοκαιριού στην Ελλάδα παρουσιάστηκε όπως της άρμοζε. Σε ευρωπαϊκά πρότυπα. Με σεβασμό τόσο στον κόσμο που θέλει να δει το νέο αστέρι όσο και στον ίδιο τον πρωταγωνιστή. Ο Μπερμάτοφ μπήκε στην Τούμπα, είδε 10.000 κόσμο να τον αποθεώνει, μίλησε απευθείας στο συναίσθημα των παρευρισκόμενων, μοίρασε μπάλες και αποχώρησε εντυπωσιασμένος.

Η ζωντανή τηλεοπτική κάλυψη μέσα από παραγωγή του PAOK TV έκλεψε την παράσταση και τροφοδότησε με εικόνες όλα τα ελληνικά και διεθνή ΜΜΕ. Σχεδόν 280.000 κόσμος παρακολούθησαν live από τις οθόνες τους τη στιγμή που ο Μπερμπάτοφ μπήκε στην Τούμπα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα