Τα παιδικά Χριστούγεννα των ποδοσφαιριστών του Αστέρα Τρίπολης! (pics)

Τα παιδικά Χριστούγεννα των ποδοσφαιριστών του Αστέρα Τρίπολης! (pics)

Τα παιδικά Χριστούγεννα των ποδοσφαιριστών του Αστέρα Τρίπολης! (pics)

Ανήμερα των Χριστουγέννων οι ποδοσφαιριστές του Αστέρα Τρίπολης θυμούνται τα πιο έντονα βιώματα από τις παιδικές τους γιορτινές μέρες!

1. TOMAS KOSICKY


ΑΝΑΜΝΗΣΗ: "Ηταν από τις γιορτές που περίμενα γιατί ανταλλάσσαμε δώρα τα οποία και περίμενα με αγωνία"

21. ΚΩΣΤΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ


ΑΝΑΜΝΗΣΗ: "Από τα παιδικά μου χρόνια θυμάμαι πολύ έντονα ότι περίμενα τα κάλαντα για να μαζέψω χρήματα και να παίρνω Playmobil!"

37. ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΝΤΗΣ
ΑΝΑΜΝΗΣΗ: "Πριν από πολλά χρόνια, όταν ήμουν 6-7 χρονών, θυμάμαι ανήμερα Χριστουγέννων που χιόνισε στην Ιερισσό. Αυτά τα Χριστούγεννα μου έχουν μείνει έντονα χαραγμένα γιατί στη Χαλκιδική δεν είχα δει ποτέ ξανά χιόνι!" 

3. ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΝΤΕΛΙΑΔΗΣ


ΑΝΑΜΝΗΣΗ: "Θυμάμαι πολύ έντονα όταν ήμουν μαθητής Δημοτικού, που είπα τα κάλαντα στην Κατερίνη και μάζεψα λεφτά για να πάρω ένα μπουφάν. Ήταν ένα αθλητικό μπουφάν στο στιλ που φορούσαν οι παίκτες που έπαιζαν τότε Τσάμπιονς Λιγκ!"

6. FERNANDO ALLOCCO
ΑΝΑΜΝΗΣΗ:  "Επειδή η μητέρα μου είναι από τη Βραζιλία, θυμάμαι τα ταξίδια που κάναμε αυτές τις μέρες στο Σάο Πάουλο. Ήταν πολύ έντονο για μένα ως παιδί. Για εμάς τα Χριστούγεννα είναι καλοκαίρι!"

 15. KHALIFA SANKARE

18. ΚΩΣΤΑΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ


 ΑΝΑΜΝΗΣΗ: "Τα Χριστούγεννα ήταν πάντα απρόοπτα για μένα. Όμως στην ηλικία των 5, θυμάμαι ότι έβαλα το δάχτυλο μου μέσα στην κορόνα που βάζαμε στην κορυφή του δέντρου, και σφήνωσε! Αμέσως έβαλα τα κλάματα γιατί νόμιζα ότι θα μου κόψουν το χέρι μαζί με το δάχτυλο. Μόλις ηρέμησα με φώναξε ο μπαμπάς μου, με σήκωσε πάνω για να βάλω την κορόνα και τότε έριξα κάτω όλο το δέντρο!"

27. BRAIAN LLUY


ΑΝΑΜΝΗΣΗ: "Τα Χριστούγεννα τα έχω συνδυάσει με τον Mazza. Οι μητέρες μας είναι αδερφές, και έτσι όλοι μαζί με γιαγιάδες και παππούδες περνούσαμε πολύ όμορφες οικογενειακές στιγμές."

30. DORIN GOIAN
 ΑΝΑΜΝΗΣΗ:  "Τα παιδικά χρόνια στη Ρουμανία ήταν δύσκολα. Υπήρχε φτώχεια. Εγώ ανήκω σε μια οικογένεια που είμαστε 7 αδέρφια και τα Χριστούγεννα ήμασταν όλοι μαζί στο χωριό! Στη χώρα μου υπάρχει το έθιμο με τα κάλαντα, όπως και εδώ. Στο τέλος από τα κάλαντα, με θυμάμαι ακόμη και τώρα, να μετράω τα λεφτά για να πάρω δώρα και γλυκά για όλους στο σπίτι!"

2. EDUARDO DUDU


ΑΝΑΜΝΗΣΗ: "Τα Χριστούγεννα ήταν η γιορτή που περίμενα περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη γιατί οι στιγμές στο σπίτι ήταν πολύ έντονες!"

11. NICOLAS FERNANDEZ

 ΑΝΑΜΝΗΣΗ: "Τα Χριστούγεννα στην Αργεντινή, ήταν πολύ όμορφα. Θυμάμαι τις έντονες οικογενειακές στιγμές. Μια φορά είχα ζητήσει δώρο ένα ποδήλατο και μία μπάλα και όταν τα είδα έκανα σαν τρελός!"

13. ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΗΣΟΠΟΥΛΟΣ


 ΑΝΑΜΝΗΣΗ: "Στην ηλικία των 5 με 6 είχα αρχίσει να αμφισβητώ την παρουσία του Άγιου Βασίλη! Τότε θυμάμαι, με πήρε ο πατέρας μου και πήγαμε να πάρουμε δώρα για τα Χριστούγεννα, χωρίς όμως να το πούμε στον αδερφό μου. Κάπου εκεί έπεσε ο μύθος για τον Άγιο Βασίλη μέσα μου, ωστόσο για μερικά χρόνια μετά κρατούσα το "μυστικό" από τον αδερφό μου!"

 19. ΤΑΣΟΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ


ΑΝΑΜΝΗΣΗ: "Η ξεχωριστή εμπειρία που έχω από τα Χριστούγεννα όταν ήμουν παιδί είναι ότι λέγαμε απόγευμα τα κάλαντα στο Μακρυμάλλη Εύβοιας. Όλοι μαζί, με τους φίλους, περνούσαμε πολύ ωραίες και ξέγνοιαστες στιγμές."

20. ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ ΦΟΥΝΤΑΣ

 ΑΝΑΜΝΗΣΗ: "Τα παιδικά μου Χριστούγεννα για μένα σημαίνουν Μαγούλα Μεσολογγίου. Εκεί ήμασταν όλοι μαζί, με συγγενείς, πολύ φαγητό και ζεστές στιγμές." 

23. FACUNDO BERTOGLIO

ΑΝΑΜΝΗΣΗ: "Αυτό που θυμάμαι από τα Χριστούγεννα είναι το ατελείωτο παιχνίδι και τα δώρα!"

25. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΡΜΠΕΛΗΣ

ΑΝΑΜΝΗΣΗ: "Οι αναμνήσεις που έχω από τα Χριστούγεννα είναι τα κάλαντα στο χωρίο με στόχο να πάρω παπούτσια για ποδόσφαιρο!"

4. RACHID HAMDANI


 62. MATIAS IGLESIAS


 ΑΝΑΜΝΗΣΗ: "Τα παιδικά μου Χριστούγεννα τα έχω συνδυάσει με την Αργεντινή και τις υψηλές θερμοκρασίες. Στη Μεντόσα, από όπου κατάγομαι, μαζευόμασταν όλοι μαζί, κάναμε μπάρμπεκιου και παίζαμε στην πισίνα. Θυμάμαι ότι ήμασταν πολλά παιδιά μαζί γιατί η μητέρα μου έχει 7 αδέρφια και μαζευόμασταν όλοι μαζί!"

86. EDERRSON TORMENA

ΑΝΑΜΝΗΣΗ: "Στο χωριό μου στη Βραζιλία, υπήρχε ένας Άγιος Βασίλης που έβγαινε στο δρόμο ανήμερα των Χριστουγέννων και μοίραζε στα παιδιά που ήμασταν και τον χαιρετούσαμε πολλά δώρα! Αυτή τη σκηνή δεν θα την ξεχάσω ποτέ!"

7. PABLO MAZZA

ΑΝΑΜΝΗΣΗ: "Τα Χριστούγεννα πάντα τα θυμάμαι μαζί με τον ξάδερφο μου το Lluy. Μαζευόμασταν όλη η οικογένεια, φτιάχναμε παραδοσιακό "Asado" και περιμέναμε πως και πως αυτές τις μέρες. Μας άρεσε πολύ το βράδυ γιατί ανάβαμε και πυροτεχνήματα!"

9. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΝΑΜΝΗΣΗ: "Αυτό που έχει μείνει έντονα χαραγμένο στο μυαλό από την περίοδο των Χριστουγέννων είναι που μαζευόμασταν όλη η οικογένεια σπίτι και περνούσαμε ωραίες στιγμές ζεστασιάς..."

10. MANUEL LANZAROTE

 ΑΝΑΜΝΗΣΗ: "Αυτό που έχει μείνει έντονα χαραγμένο στο μυαλό από την περίοδο των Χριστουγέννων είναι που μαζευόμασταν όλη η οικογένεια σπίτι και περνούσαμε ωραίες στιγμές ζεστασιάς..."

12. ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΚΟΥΡΤΗΣ

 ΑΝΑΜΝΗΣΗ: "Αυτό που θυμάμαι έντονα είναι ένα ταξίδι που έκανα στη Βενετία! Ήταν τα πιο όμορφα Χριστούγεννα στη ζωή μου."

94. ERWANN MOUCAM

 99. ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΓΙΑΝΝΟΥ


  ΑΝΑΜΝΗΣΗ: "Τα Χριστούγεννα ήταν η αγαπημένη μου γιορτή. Δεν ήθελα να τελειώσουν και στενοχωριόμουν όταν έπρεπε να κατεβάσουμε τα στολίδια από το σπίτι".

Best of internet