Premier League και Bundesliga για Κουλιμπαλί!

Δημήτρης Τομαράς
Premier League και Bundesliga για Κουλιμπαλί!

bet365

Σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta.gr τον Oυσμάν Κουλιμπαλί του Πλατανιά έχουν βάλει στο «μάτι» ομάδες από την Premier League αλλά και την Bundesliga!

Δεν αποκλείεται το μέλλον του Κουλιμπαλί του Πλατανιά να είναι μακριά από τα Χανιά. Τον 26χρονο αμυντικό από τη Γαλλία, σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta.gr, θέλουν ομάδες από την Premier League αλλά και την Bundesliga.

Προς το παρόν, έχει γίνει βολιδοσκόπηση για τον παίκτη και στην περίπτωση που υπάρξει κάποια ικανοποιητική πρόταση, τότε θα παραχωρηθεί.

Το ενδιαφέρον ομάδων από το εξωτερικό δεν θα πρέπει να προκαλεί αίσθηση, καθότι και κατά το παρελθόν οι άνθρωποι της ομάδας των Χανίων είχαν δει ότι ο Γάλλος αποτελεί πόλο έλξης για αρκετούς συλλόγους. Γενικότερα όμως προκαλεί αίσθηση πως ο Κουλιμπαλί έχει τόση μεγάλη πέραση σε μεγάλα πρωταθλήματα αλλά όχι στην Ελλάδα...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα