Θα πιάσει ο Μπουμάλ; Απάντηση στο γήπεδο

Θα πιάσει ο Μπουμάλ; Απάντηση στο γήπεδο

Θα πιάσει ο Μπουμάλ; Απάντηση στο γήπεδο

Ο Τάσος Νικολογιάννης αναφέρεται στην μεταγραφή του Μπουμάλ και τις αμφιβολίες, που υπάρχουν αν θα παίξει στον Παναθηναϊκό.

Ο Μπουμάλ , λοιπόν , θα αγωνίζεται από τον Γενάρη στον Παναθηναϊκό. Εγώ για όλους αυτούς τους παίκτες που έρχονται από ομάδες, που δεν έχουν στόχο τον πρωταθλητισμό, πάντα έχω τις αμφιβολίες μου. Από την άλλη , βέβαια , πρέπει να λάβουμε υπόψη μας για τι Παναθηναϊκό μιλάμε. Διότι ο σημερινός Παναθηναϊκός δεν έχει σχέση με τον Παναθηναϊκό που όλοι έχουμε στο μυαλό μας. Μία ομάδα, που θα είναι γεμάτη από παίκτες με προσωπικότητα , όπως για παράδειγμα ήταν η ομάδα το 2010 που πήρε το τελευταίο ντάμπλ. Ο σημερινός Παναθηναϊκός  για τους λόγους, που ξέρουμε δεν έχει φθάσει αυτή την στιγμή στο επίπεδο, που θέλει ο κόσμος του. Δεν είναι ο Παναθηναϊκός, που όλοι ονειρευόμαστε. Με αυτά τα δεδομένα μπορεί ο Μπουμάλ να παίξει στον σημερινό Παναθηναϊκό και να βοηθήσει στα άκρα. Εκεί, που υπάρχει έλλειψη από κλασικούς ακραίους. Είναι δυνατός παίκτης και δεν τζαρτζάρεται εύκολα, έχει πολύ δυνατό σουτ , αλλά και την ικανότητα στο ένας εναντίον ενός. Στοιχεία, που απουσιάζουν από  το ρόστερ, αφού δεν υπάρχουν κλασικοί ακραίοι με αυτές τις ικανότητες. Εξαίρεση ο Καλτσάς και ο Κλωναρίδης. Άλλος κλασικός ακραίος δεν υπάρχει. Ο Καρέλης είναι φορ και όχι ακραίος. Περιφερειακός φορ καλύτερα.

Από αυτή την άποψη ο Μπουμάλ έρχεται να ενισχύσει τον Παναθηναϊκό σε μία θέση, που πονάει. Το αν θα πιάσει η , όχι δεν μπορώ να το πω. Το γήπεδο είναι καθρέπτης. Το θετικό είναι, ότι έρχεται με όρεξη να παλέψει για να καθιερωθεί στην ομάδα, έρχεται με όρεξη με δίψα και κίνητρο, για να  αποδείξει ότι μπορεί να παίξει σε μία ομάδα του μεγέθους του Παναθηναϊκού. Φέτος κάνει μία πολύ καλή χρονιά. Εχει πετύχει τέσσερα γκολ και έχει δώσει έξι ασίστ. Στον χώρο δεν το συζητάω  είναι πολύ επικίνδυνος παίκτης και μπορεί να παίξει στο 4-3-3 είτε δεξιά, είτε αριστερά. Εκεί, που έχω αμφιβολίες και περιμένω να το δω στο γήπεδο, είναι κατά πόσο μπορεί να βοηθήσει όταν ο Παναθηναϊκός βρίσκει κλειστές άμυνες απέναντί του. Είπαμε το γήπεδο είναι καθρέπτης…

ΥΓ: Η κίνηση του Νικόλα Πατέρα να παραθέσει το γεύμα στην ομάδα του Γουέμπλει δείχνει, ότι όσα χρόνια και να περάσουν αυτή η στιγμή, η κορυφαία ελληνικού ποδοσφαιρικού συλλόγου θα παραμείνει αξέχαστη και κανένας ανόητος δεν μπορεί να την αμαυρώσει με διάφορες αηδίες.  Και φυσικά η κίνηση του Πατέρα δεν έχει να κάνει με τα σενάρια εμπλοκής του , που κυκλοφορούν, αλλά με το γεγονός, ότι σαν Παναθηναϊκός τιμάει την ιστορία της ομάδας. 

Best of internet