Θα πιάσει ο Μπουμάλ; Απάντηση στο γήπεδο

Θα πιάσει ο Μπουμάλ; Απάντηση στο γήπεδο

Τάσος Νικολογιάννης Τάσος Νικολογιάννης
Θα πιάσει ο Μπουμάλ; Απάντηση στο γήπεδο

bet365

Ο Τάσος Νικολογιάννης αναφέρεται στην μεταγραφή του Μπουμάλ και τις αμφιβολίες, που υπάρχουν αν θα παίξει στον Παναθηναϊκό.

Ο Μπουμάλ , λοιπόν , θα αγωνίζεται από τον Γενάρη στον Παναθηναϊκό. Εγώ για όλους αυτούς τους παίκτες που έρχονται από ομάδες, που δεν έχουν στόχο τον πρωταθλητισμό, πάντα έχω τις αμφιβολίες μου. Από την άλλη , βέβαια , πρέπει να λάβουμε υπόψη μας για τι Παναθηναϊκό μιλάμε. Διότι ο σημερινός Παναθηναϊκός δεν έχει σχέση με τον Παναθηναϊκό που όλοι έχουμε στο μυαλό μας. Μία ομάδα, που θα είναι γεμάτη από παίκτες με προσωπικότητα , όπως για παράδειγμα ήταν η ομάδα το 2010 που πήρε το τελευταίο ντάμπλ. Ο σημερινός Παναθηναϊκός για τους λόγους, που ξέρουμε δεν έχει φθάσει αυτή την στιγμή στο επίπεδο, που θέλει ο κόσμος του. Δεν είναι ο Παναθηναϊκός, που όλοι ονειρευόμαστε. Με αυτά τα δεδομένα μπορεί ο Μπουμάλ να παίξει στον σημερινό Παναθηναϊκό και να βοηθήσει στα άκρα. Εκεί, που υπάρχει έλλειψη από κλασικούς ακραίους. Είναι δυνατός παίκτης και δεν τζαρτζάρεται εύκολα, έχει πολύ δυνατό σουτ , αλλά και την ικανότητα στο ένας εναντίον ενός. Στοιχεία, που απουσιάζουν από το ρόστερ, αφού δεν υπάρχουν κλασικοί ακραίοι με αυτές τις ικανότητες. Εξαίρεση ο Καλτσάς και ο Κλωναρίδης. Άλλος κλασικός ακραίος δεν υπάρχει. Ο Καρέλης είναι φορ και όχι ακραίος. Περιφερειακός φορ καλύτερα.

Από αυτή την άποψη ο Μπουμάλ έρχεται να ενισχύσει τον Παναθηναϊκό σε μία θέση, που πονάει. Το αν θα πιάσει η , όχι δεν μπορώ να το πω. Το γήπεδο είναι καθρέπτης. Το θετικό είναι, ότι έρχεται με όρεξη να παλέψει για να καθιερωθεί στην ομάδα, έρχεται με όρεξη με δίψα και κίνητρο, για να αποδείξει ότι μπορεί να παίξει σε μία ομάδα του μεγέθους του Παναθηναϊκού. Φέτος κάνει μία πολύ καλή χρονιά. Εχει πετύχει τέσσερα γκολ και έχει δώσει έξι ασίστ. Στον χώρο δεν το συζητάω είναι πολύ επικίνδυνος παίκτης και μπορεί να παίξει στο 4-3-3 είτε δεξιά, είτε αριστερά. Εκεί, που έχω αμφιβολίες και περιμένω να το δω στο γήπεδο, είναι κατά πόσο μπορεί να βοηθήσει όταν ο Παναθηναϊκός βρίσκει κλειστές άμυνες απέναντί του. Είπαμε το γήπεδο είναι καθρέπτης…

ΥΓ: Η κίνηση του Νικόλα Πατέρα να παραθέσει το γεύμα στην ομάδα του Γουέμπλει δείχνει, ότι όσα χρόνια και να περάσουν αυτή η στιγμή, η κορυφαία ελληνικού ποδοσφαιρικού συλλόγου θα παραμείνει αξέχαστη και κανένας ανόητος δεν μπορεί να την αμαυρώσει με διάφορες αηδίες. Και φυσικά η κίνηση του Πατέρα δεν έχει να κάνει με τα σενάρια εμπλοκής του , που κυκλοφορούν, αλλά με το γεγονός, ότι σαν Παναθηναϊκός τιμάει την ιστορία της ομάδας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Τάσος Νικολογιάννης
Τάσος Νικολογιάννης

Το σαράκι της δημοσιογραφίας του μπήκε από πιτσιρικάς, όταν γύρναγε από το σχολείο και άκουγε τις περιγραφές αγώνων στο ραδιόφωνο έλεγε ότι ήθελε να ασχοληθεί με την αθλητική δημοσιογραφία. Άρρωστος Παναθηναϊκός έγινε από τον πατέρα του και αρχισε από μικρός να πηγαίνει στα γήπεδα. Όταν τελείωσε την φοίτησή του στο εργαστήρι επαγγελματικής δημοσιογραφίας το όνειρό του ήταν κάποια μέρα να ασχοληθεί με το ρεπορτάζ της αγαπημένης του ομάδας. Η αρχή της καριέρας του έγινε από τα χαμηλά ρεπορτάζ στον «ΦΙΛΑΘΛΟ» το 1984. Τότε μεγάλο σχολείο, θυμάται πλέον με θλίψη αυτή την εφημερίδα και πως την οδήγησαν στον αφανισμό αυτοί που την διοικούσαν. Αφού πέρασε από ρεπορτάζ Πειραϊκών, Β' Εθνικής, διαιτησίας το καλοκαίρι του 1986 έγινε το όνειρό του πραγματικότητα και ανέλαβε το ρεπορτάζ Παναθηναϊκού. Το 2003 έφυγε από τον «ΦΙΛΑΘΛΟ» , πήγε στο SPORTIME και μετά στην SPORTDAY όπου δουλεύει μέχρι σήμερα.

Σταθμός για την καριέρα του ήταν η συνεργασία του με τον Novasport fm από το 2000. Όπως λέει χαρακτηριστικά , μέχρι τότε δεν τον ήξερε ούτε η μάνα του, από τότε τον έμαθε σταδιακά πολύς κόσμος. Είναι άρρωστος με την δημοσιογραφία και δεν μπορεί να σκεφτεί τον εαυτό του χωρίς να ψάχνει το ρεπορτάζ.