Το «ευχαριστώ» της Σαχτάρ στον Μίχελ

Σταύρος Σουντουλίδης
Το «ευχαριστώ» της Σαχτάρ στον Μίχελ

bet365

Ο Λούμπος Μίχελ από την 1η Ιανουαρίου πιάνει δουλειά στον ΠΑΟΚ αφήνοντας ύστερα από επτά χρόνια την Σαχτάρ Ντόνετσκ.

Ο Σλοβάκος, πρώην υπεύθυνος διεθνών σχέσεων της ουκρανικής ομάδας, έχει συμβόλαιο με την Σαχτάρ, το οποίο τυπικά λήγει στις 31 Δεκεμβρίου, με τη διοίκηση της ομάδας από το Ντόνετσκ να τον ευχαριστεί, μέσω του γραφείου Τύπου, για την προσφορά του.

«Η Σαχτάρ ευχαριστεί τον Λούμπος Μίχελ για τον επαγγελματισμό, την υπευθυνότητα και την τεράστια συνεισφορά του στον σύλλογο. Ευχόμαστε καλή επιτυχία, καλή τύχη και νίκες στην νέα προσπάθεια», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Στην επίσημη ιστοσελίδα της Σαχτάρ φιλοξενούνται δηλώσεις του Λούμπος Μίχελ. «Αφού ολοκλήρωσα την καριέρα μου ως διαιτητής αυτή ήταν η πρώτη ευκαιρία μου να εργαστώ σε διοικητικό πόστο στο ποδόσφαιρο. Μίλησα με τον πρόεδρο της Σαχτάρ, άνοιξε σε εμένα την πόρτα για μία νέα ζωή, ένα νέο επάγγελμα. Τον ευχαρίστησα για αυτό. Η Σαχτάρ θα βρίσκεται πάντα στην καρδιά μου. Έκανα πολλούς φίλους που ήρθαν πολύ κοντά μου. Θα έχω φυσικά τις καλύτερες αναμνήσεις. Η Σαχτάρ πλέον είναι ένα κορυφαίο κλαμπ.

Τώρα αναλαμβάνω μία νέα δουλειά και ο στόχος μου στον ΠΑΟΚ είναι να χτίσω έναν σύλλογο, στον οποίο το σύστημα διοίκησης και οι υποδομές θα λειτουργούν εξίσου καλά. Η Σαχτάρ είναι ένα ζωντανό παράδειγμα για το πώς μπορείς να μετατρέψεις έναν επαγγελματικό σύλλογο σε ένα κορυφαίο ευρωπαϊκό κλαμπ», ανέφερε ο Σλοβάκος

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα